XS
SM
MD
LG
XL

На кой му пука за Марс

 • Цена(при On-Line покупка): 12.00 лв
5.00 (22 ratings by Goodreads)
Знам, че цикличността на времето е опасен капан, който спира пътя ни напред, защото ни върти в кръг от фалшиви очаквания и моментни състояния, и все пак, като гледам колко силно грее слънцето сутрин през пролетта, как всичко е зелено и колко леко се ходи без онази ужасна камара зимни дрехи, усещам как идва лятото. И хем знам, че е просто обикновен сезон, в който също могат да се случват разнообразни гнусотии, но виждам как и аз, и хората по улицата някак неусетно се поддаваме на силата на позитивното мислене и ни обзема такъв безпочвен оптимизъм, че някъде между сенките от недоспиване и бръчките от стрес, грейват почти автентични усмивки на хора били щастливи по-често през лятото.

И няма никакъв смисъл някой да ни лекува от тази приятна Заблуда като ни обяснява, че времето е линейно и в него, ако нещо се повтаря, то е по случайност, а не защото е закачено 3а слънцето.

Затова тази книга няма други претенции освен да ви предаде потока на съзнанието на човек, който се върти във въртележката на времето в началото на 21-ви век.
Допълнителна информация
Автор
 • Бояна Ламбер
 • Поредица
 • Автор Бояна Ламбер
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 144
  Размери 0.227kg (23cm x 17cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза / 
  Код: 009.2169
  ISBN/Barcode: 9789540912660
  Производител: ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка