XS
SM
MD
LG
XL
 • Милионер за една минута

Милионер за една минута

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Марк Виктор Хансен
  Година на издаване:2003
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 448
Тази книга не е обикновена. Тя е уникална по форма и изненадваща по своето съдържание. Или всъщност това са две книги, обединени в една - документална и роман.

Двама световноизвестни автори в областта на бизнес литературата, помогнали на хиляди хора да постигнат успех, са създали това необикновено четиво. Хансен е един от авторите на серията "Пилешката супа", а Алън - на икономически бестселъри. И двамата са милионери и познават пътя към богатството "от досадните дупки по него до необикновените перспективи". Обучили са хиляди как да постигнат финансов успех и сега споделят прозренията си.

Книгата е разделена на лява и дясна половина, илюстриращи двата начина на възприемане на света - емоционален и рационален. На страниците отдясно е историята на една самотна майка. Тя трябва да спечели един милион долара за деветдесет дни, за да може да си върне двете деца. Така се представя "дясното мозъчно полукълбо" на богатството - драмата на борбата между мечти и страхове.
Отляво всъщност е едно практическо Ръководство за милионери - стъпки и техники за натрупване на богатство. Тези кратки инструкции и конкретни указания са изпитани и дават резултати в реалния свят. Себепознанието и самоусъвършенстването ще помогнат на читателя за кратко време да се превърне в Просветен милионер.

Тези два различни подхода са, за да се постигне по-силен ефект. Романизираната история на една жена и ръководството за рационален подход към живота целят не просто информиране. Крайната цел е трансформиране, което да промени живота ви. Няма значение коя част ще прочетете първо, важен е крайният ефект.

"Милионер за една минута" на Хансен и Алън е оригинална и полезна. Тя е стройна "система за милионери", която ще ви даде "едноминутни" навици за създаване на богатство в дългосрочен план.
Допълнителна информация
Автор
 • Марк Виктор Хансен
 • Поредица
 • Автор Марк Виктор Хансен
  Година на издаване 2003
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 448
  Размери 0.000kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес / 
  Код: 0043.00107
  ISBN/Barcode: 9547690430
  Производител: ОБСИДИАН ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка