XS
SM
MD
LG
XL
  • Маркер за порцелан, 125 Череша - 0.8 мм

Маркер за порцелан, 125 Череша - 0.8 мм

  • Наличност: Изчерпано
Маркер за порцелан на водна основа. Невероятни цветове с гланцов завършек. Идеален за рисуване и писане върху порцелан, стъкло, светлоглазирана керамика. Устойчивоста на маркериа не е гарантирана само върху изделия от Аркопал и Дуралекс.

Как се прави:
Изключително важно за трайноста на декорациите е старателно почистената основа. Избраните от вас съдове не трябва да имат прах и мазни петна. Почистете ги с препарат за миене и обилно изплакнете с топла вода (не използвайте вече измити в миялна машина съдове, тъй като агресивните прочистващи препарати вредят на доброто прилепване на боята).
За да подготвите маркера за декориране, трябва да го заредите. Притиснете 2-3 пъти към върха, за да го оцветите с боята. За оптимални резултати винаги преди да започнете да декорирате, разклащайте маркерите няколко пъти, за да смесите добре пигментите на боята. Така цветът ще има равномерен тон. Оставете нарисуваните мотиви да изсъхнат за 4 часа. За по-голяма устойчивост при измиване в съдомиялна машина (до 50о С) е необходима фиксация във фурна. След като рисунките са вече изсъхнали поставете в студена фурна и загрейте до 160 градуса. Печете за 30 минути след достигане на нужните градуси. Изключете фурната и оставете декорираните съдове вътре докато изстине при отворена врата.

След работа съхранявайте маркерите в хоризонтално положение.


Дебелина - 0.8 мм;
Цвят - 125 Череша
Автор
Поредица
Размери 0.000kg
Категория Арт материали /  Маркери и тънкописци /  Бои за декорация и интериор / 
Код: 0947.31152
ISBN/Barcode: 4007751631152
Производител: Marabu
Напиши ревю
Наскоро разглеждани
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка