XS
SM
MD
LG
XL
 • Мълчанието на Белия град Кн. 1

Мълчанието на Белия град Кн. 1

 • Цена(при On-Line покупка): 19.99 лв
Август 2016 г.
Витория е обзета от ежегодната празнична еуфория – започват тържествата в чест на Бялата дева, покровителка на града. Веселото настроение обаче бързо помръква от неочакваната новина за зловещо убийство – в Старата катедрала са открити бездиханни телата на двама двайсетгодишни младежи. Следващите жертви, само ден по-късно, са вече двайсет и пет годишни. Напрежението и всеобщият потрес нарастват неимоверно с появата на следващата двойка убити.

Странният ритуален мизансцен на престъпленията довява спомена за серията двойни убийства, потресли града преди много години. Тогава блестящият археолог Тасио Ортис де Сарате, най-харизматичната градска знаменитост, е обвинен и осъден за смъртта на осем души. С влизането му в затвора убийствата секват. Сега Тасио е на път да излезе в отпуск след 20 години престой зад решетките и… престъпленията отново започват. Почеркът е същият, налице е и необяснимата ритуална символика, а сцените на престъпленията следват хронологичното развитие на града през вековете. Инспектор Унай Лопес де Аяла, експерт по криминални профили, е натоварен да залови злодея, който отново хвърля в ужас цял един град.

Ще успее ли младият следовател да разчете символите, да отгатне злокобния замисъл на един престъпен ум с много по-висок коефициент на интелигентност от онези, които се опитват да го обезвредят навреме? Завладяващ роман, който ще остави читателя без дъх.
Допълнителна информация
Автор
 • Ева Гарсия Саенс де Уртури
 • Поредица
 • Трилогията на Белия град
 • Автор Ева Гарсия Саенс де Уртури
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Трилогията на Белия град
  Страници 488
  Размери 0.400kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 200.2454
  ISBN/Barcode: 9786190102953
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка