XS
SM
MD
LG
XL
 • Мъглата

Мъглата

 • Цена(при On-Line покупка): 7.99 лв
3.48 (2 ratings by Goodreads)
Какво се е случило с “Полет 19” - петте бомбардировача на Военноморските сили на САЩ, изпарили се по време на учебна мисия - и с неизвестно колко други нещастници, изчезнали в Бермудския триъгълник? Какво можем да научим от дръзки авантюристи като Христофор Колумб, Чарлс Линдбърг и Брус Джърнън (съавтор на тази книга), натъкнали се на страховити явления в Триъгълника и останали живи, за да разкажат за видяното?
“Мъглата” излага една радикално нова теория на пилота Брус Джърнън за Бермудския триъгълник, основаваща се на собствения му опит, на показанията на други оцелели като по чудо очевидци и на резултатите от последните научни изследвания. Джърнън смята, че зад много от на пръв поглед паранормалните явления в Триъгълника може би стоят редки природни феномени, причиняващи изкривяване на времето, дезориентация на пилотите и повреждане на уредите.

Прочутият Бермудски триъгълник далеч не е издал всичките си тайни. “Мъглата” разглежда връзката на района с НЛО, с една секретна военноморска база и вероятно - с изчезнала древна цивилизация.

Роб Макгрегър е автор на няколко ню ейдж книги и е носител на наградата “Едгар Алан По”. Брус Джърнън е пилот с дългогодишен летателен опит над Карибите. Той е участвал в редица документални филми за Бермудския триъгълник. Джърнън и Макгрегър живеят в Южна Флорида, на самия ръб на Бермудския триъгълник.
Допълнителна информация
Автор
 • Роб Макгрегър
 • Поредица
 • Автор Роб Макгрегър
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 208
  Размери 0.230kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  История и Културология /  Тайни, Загадки / 
  Код: 004.0663
  ISBN/Barcode: 9545857374
  Производител: ИК БАРД ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка