XS
SM
MD
LG
XL
 • Лошо настроение - залог за здраве и жизненост

Лошо настроение - залог за здраве и жизненост

 • Цена: 18.00 лв
  4.33 (21 ratings by Goodreads)
 • Автор:проф. Мишел Льожоайо
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 284

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 27.06.2024
   до краен адрес: 27.06.2024 - 29.06.2024
Понякога всички ние се чувстваме потиснати, нещастни и в лошо настроение. Това обаче съвсем не означава, че сме болни. За да се пребори с пристъпите на меланхолия, нашето тяло притежава необикновени способности и ресурси. В главата ни работи истинска фабрика за щастие. Как да живеем по-добре и да открием съкровищата от енергия, скрити у всекиго от нас – ето на какво ни учи със своите размисли, съвети и упражнения професор Мишел Льожоайо.

Кои храни, растения и цветове да избирате, как да се усмихвате и тичате за здраве, каква музика да слушате и какви музеи да посещавате, за да стимулирате молекулите на доброто настроение – всичко това ще разберете, като прочетете тази книга. Защото животът без токсични вещества и медикаменти е оръжие за масово поразяване на депресията.

Простите техники, в чиято основа е залегнал здравият разум, доказани и научно, и в медицинската практика – и описани по най-достъпния и увлекателен начин от проф. Льожоайо, ще ви помогнат да се харесвате, да си прощавате, да виждате и предвиждате само хубавото в живота, за да го и изживеете пълноценно.

Мишел Льожоайо е професор по психиатрия в Парижкия университет "Дени Дидро". Специалист по адиктология, той е автор на множество научни статии, изследвания и книги, сред които "Лошото настроение – залог за здраве и жизненост" (2016), нашумяла далеч извън пределите на Франция и превърнала се за броени месеци в международен бестселър.
Допълнителна информация
Автор
 • проф. Мишел Льожоайо
 • Поредица
 • Автор проф. Мишел Льожоайо
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 284
  Размери 0.342kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Приложна психология / 
  Код: 0071.00223
  ISBN/Barcode: 9786197279122
  Производител: ФАКЕЛ ЕКСПРЕС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка