XS
SM
MD
LG
XL
 • Лекуване на емоциите - Събуждане на безстрашния Аз

Лекуване на емоциите - Събуждане на безстрашния Аз

 • Цена(при On-Line покупка): 8.00 лв
Тази книга е достъпно и вдъхновено написано ръководство за преодоляване на страха, безпокойството и гнева, което би помогнало да постигнем свобода и пълно осъществяване в живота. Техниките за разширяване на съзнанието са насочени към събуждане на безстрашния ни Аз, чрез достъпа до който можем да изчистим емоционалното си тяло от старите модели.
Тези идеи не са нови, но в книгата те са свързани с определено практически цели - решаване на индивидуалните проблеми на днешния човек в зората на новото хилядолетие и на предстоящите големи промени в съзнанието...

Крис Грискам е популярен лектор, практикуващ лечител и автор на няколко книги, сред които най-известни са: „Думи от светлина", „Психогенетика", „Екстазът е нова честота", „Лекуване на емоциите" и „Времето е илюзия". Работата й стана международно известна благодарение на бестселъра на Шърли Маклейн „Танц в светлината".
През 1985 г. Крис основава „Институт на светлината" в Галистео, Ню Мексико, където екипът й работи за изчистване на емоционалното тяло чрез достъп до минали животи. През 1988 г. основава школата за глобално съзнание НИЗОНИ и оглавява проект „Човешкият потенциал и глобалната отговорност".
Крис Грискам живее и днес в Галистео заедно с шестте си деца.
Допълнителна информация
Автор
 • Крис Грискам
 • Поредица
 • Автор Крис Грискам
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 220
  Размери 0.000kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм / 
  Код: 053.027
  ISBN/Barcode:
  Производител: ГУТОРАНОВ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка