XS
SM
MD
LG
XL
 • Корпоративна култура. Основното стратегическо предимство

Корпоративна култура. Основното стратегическо предимство

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Ерик Г. Фламхолц, Ивон Рандъл
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 320
Ерик Фламхолц е професор по мениджмънт в Колежа за мениджмънт „Андерсън” в Университета на Калифорния и Лос Анджелис и президент на Management Systems Consulting Corporation, на която е съосновател през 1978 г. Работил е в Колумбийския университет и в РriceWaterhouseCoopers. Автор на „Счетоводство на човешките ресурси: концепции, методи и приложение”(1985 ); „Вътрешната управленска игра” (1987) в съавторство с Ивон Рандъл; „Ефективен организационен контрол: теория и практика”(1996); „Промяна на играта: трансформация на уравленската организация от първи, втори и трети вид”, в съавторство с Ивон Рандъл (1998).

Ивон Рандъл е вицепрезидент и консултант на Management Systems Consulting Corporation. Работила е като консултант в Bell-Carter Foods, PacifiCare Health Systems, Countrywide Financial Corporation.

Иван Рандъл помага на ръководителите на фирмите да разработват стратегия за управление на растежа, да прилагат ефективни организационни планове, да създават корпоративна култура и структура на компанията.

В тази книга корпоративната култура се възприема като двигател и решаващ фактор за финансовите резултти на една компания и като източник на нейното устойчиво конкурентно предимство. Книгата предоставя подходяща рамка за разбиране на корпоративната култура и предлага модел за управлението й като постоянен процес. Специално внимание е отделено на лидерството в управлението на корпоративната култура, включително на важната роля, която трябва да играят хората на високи управленски позиции и работещите в отдел "Човешки ресурси".
Допълнителна информация
Автор
 • Ерик Г. Фламхолц, Ивон Рандъл
 • Поредица
 • Автор Ерик Г. Фламхолц, Ивон Рандъл
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.420kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 0296.00043
  ISBN/Barcode: 9789548585361
  Производител: МАК
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка