XS
SM
MD
LG
XL
 • Компютърна енциклопедия - част 3

Компютърна енциклопедия - част 3

 • Цена(при On-Line покупка): 20.00 лв
Независимо дали сте хардуерен експерт или любознателен ентусиаст, това е книгата, която ще промени живота ви.

Компютърна енциклопедия е стандартът в справочниците за PC хардуер и се използва от огромен брой PC професионалисти и любители по цял свят. В това най-ново 14-то издание легендарният автор Скот Мюлер е добавил най-актуална информация за последните компютърни технологии. Задълбочено и балансирано са разгледани всички ключови PC компоненти: процесори, дъни платки, памети, BIOS, IDE и SCSI интерфейси, дискови, оптични устройства и устройства със сменяеми носители, видео и аудио хардуер, USB, FireWire, свързване към Internet, локални мрежи, захранващи блокове и дори PC кутии. Книгата съдържа още подробен индекс за бърза диагностика на над 250 хардуерни проблема и изчерпателен технически речник.

Компютърна енциклопедия е написана за хора, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми. За да правите всичко успешно, ви е необходимо познание, много по-високо от това на средния потребител. Тук ще достигнете това ниво на познание.

Горещи теми в трета част:

* Свързване с Интернет
* Локални мрежи
* Захранване и шаси/кутия
* Преносими компютри
* Изграждане или ъпгрейд на системи
* Диагностика, тестване и поддръжка на PC-та
* Файлови системи и възстановяване на данни
* Речник на термините
* Информация за контакт с основните производители
* Индекс за отстраняване на проблеми
* Списък на акронимите

Скот Мюлер е най-уважаваният и авторитетен хардуерен експерт в индустрията. В своите семинари по поддръжка и ъпгрейд на РС системи е обучил хиляди компютърни професионалисти и любители. От неговата Компютърна енциклопедия вече са продадени над 2,2 милиона копия. Това го превръща в най-четения автор на литература за компютърен хардуер в цял свят, а книгата му – в класика. Скот е водил семинари по всички краища на света и е обучил хиляди технически лица по поддръжка на персонални компютри – в САЩ, Канада, Австралия и Европа. Негови статии се появяват в най-реномираните издания на компютърна тематика. Той е чест гост в различни телевизионни и радио програми.
Допълнителна информация
Автор
 • Скот Мюлер
 • Поредица
 • Автор Скот Мюлер
  Година на издаване 2002
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 592
  Размери 0.000kg
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Компютърна грамотност / 
  Код: 016.0158
  ISBN/Barcode:
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка