XS
SM
MD
LG
XL
 • Компютърна енциклопедия - част 1

Компютърна енциклопедия - част 1

 • Цена(при On-Line покупка): 25.00 лв
Независимо дали сте хардуерен експерт или любознателен ентусиаст, това е книгата, която ще промени живота ви.
"Компютърна енциклопедия" е стандартът в справочниците за РС хардуер и се използва от огромен брой РС професионалисти и любители по цял свят. В това най-ново 14-то издание легендарният автор Скот Мюлер е добавил най-актуална информация за последните компютърни технологии.
Задълбочено и балансирано са разгледани всички ключови РС компоненти: процесори, дънни платки, памети, BIOS, IDE и SCSI интерфейси, дискови, оптични устройства със сменяеми носители, видео и аудио хардуер, USB, FireWire, свързване към Internet, локални мрежи, захранващи блокове и дори РС кутии. Книгата съдържа още подробен индекс за бърза диагностика на над 250 хардуерни проблема и изчерпателен технически речник.
"Компютърна енциклопедия" е написана за хора, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми. За да правите всичко успешно, ви е необходимо познание, много по-високо от това на средния потребител. Тук ще достигнете това ниво на познание.

Горещи теми в първа част:

Northwood Pentium 4 процесорът на Intel отдавна не използва Socket 423 дънни платки. Открийте как компанията успя да намали размера на процесорите, въпреки че добави 55 нови извода към корпуса. Прочетете за най-новите 478-изводни Pentium 4 процесори, работещи на фантастични честоти.

След изтичане на лицензионното споразумение между Intel и Rambus, Pentium 4 вече не е подвластен на скъпата RDRAM памет. Открийте дали новите системи, базирани на DDR SDRAM , увеличават или намаляват производителността на процесора.

AMD се завърнаха в света на рейтингите за производителност. Разберете каква е действителната тактова честота на Athlon XP 2600 + и дали той може да се съревновава с процесорите на Intel, работещи на 2,6 GHz.

CD-ROM дискът включва: Скот Мюлер на видео - над 2 часа учебни видео демонстрации, показващи стъпка по стъпка всички съществени умения за изграждане на PC система, както и важни. процедури по ъпгрейд и ремонт; стотици страници информация за по-стари системи и техническа документация; спецификации на харддискове с възможност за търсене — база данни с хиляди спецификации, които няма да намерите другаде в такъв обем; база данни с производители, с възможност за търсене; по-ранните издания на книгата в секция Technical Reference.
Допълнителна информация
Автор
 • Скот Мюлер
 • Поредица
 • Автор Скот Мюлер
  Година на издаване 2002
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 608
  Размери 0.000kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Компютърна грамотност / 
  Код: 016.0149
  ISBN/Barcode:
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка