XS
SM
MD
LG
XL
  • Комплект за декорация на свещи Marabu - сърца

Комплект за декорация на свещи Marabu - сърца

  • Наличност: Изчерпано
Комплекът съдържа един от най-атрактивните продукти на немската марка Marabu. Той представлява гладка, кремообразна, восъчна боя за свещи. На водна основа, без миризма, светлоустойчива. Контурът за свещи от Marabu е с високо качество и толкова лесен за използване, винаги с гарантиран успех. Прекрасните свещи ще добавят чудесна атмосфера във вашия дом. Вдъхновете се! Контурът за свещ - продукт с безкрайни възможности: Дизайнерска декорация на свещи, направена от Вас!

Закрепете шаблона върху прозрачна плака, изстискайте боя от контура за свещи и разнесете равномерно по цялата площ на шаблона с помощта на шпакла. Махнете шаблона и оставете да изсъхне за около 4 часа. След това покрийте дизайна с контрастен цвят и изравнете отгоре с шпаклата. След като отново го оставите да изсъхне, отлепете внимателно восъчния лист от прозрачната плака, ако е необходимо повдигнете леко с шпаклата. После изрежете мотивите и ги поставете върху свещта - според вашия дизайн, като използвате лепило.

Съвети:
1. За да не излиза боята от очертанията на шаблона, може да залепите по краищата със самозалепваща лента.
2. Уверете се, че сте премахнали всички остатъци от боя от основния фон, преди да нанесете следващия цвят върху него.Може да рисувате директно с контура върху свещта.
4. Самозалепващите се шаблони може да залепите върху свещта и с потупващи движения и гъба да нанесете боята от контура върху тях.
5. Нарисувайте определен дизайн, като използвате готов мотив от лист поставен под прозрачна плака. Просто прекопирайте с контура линиите от мотива и запълнете с восъчната боя. Изчакайте да изсъхне за 4-5 часа, отлепете от прозрачната плака и преместете върху свещта, като използвате лепило за монтиране.

Комплект Сърца съдържа: Контур за свещи 3 х 25 мл.(538 червен брокат, 211 перлен пурпур, 070 перлен бял), самозалепващи шаблони с 5 мотива сърца, пластмасова шпатула.
Автор
Поредица
Размери 0.000kg
Категория Арт материали /  Декорация /  Декорация на свещи / 
Код: 0947.21415
ISBN/Barcode: 4007751521415
Производител: Marabu
Напиши ревю
Наскоро разглеждани
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка