XS
SM
MD
LG
XL
 • Книгата – послание до светлината на чистите души

Книгата – послание до светлината на чистите души

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Димитър Бонев
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Българска
  Страници: 96

    Животът на човека е едно продължително пътуване във времето и пространството. През него се променят или не гледните точки, ценностната система, приоритетите. Споделих накратко част от моето пътешествие дотук, грешките, поуките, опита. Благодаря на тези, които не са съгласни с нещо или с всичко. Пътуването към себе си и към Вярата е индивидуален избор и от друг ъгъл нещата може да се виждат различно.

    В крайна сметка това е двигателят на развитието ни. Всеки има своята истина, но тя е една. Без да я търсим, как ще се доближим до нея? Благодаря на тези, които приемат моя прочит за Пътя. Надявам се на техните препоръки и на възможността да предадат нататък тези скромни познания и опит. Една свещичка може да запали хиляди такива. Когато осветяваш „невидимото“, има една крачка от „осанна“ до „разпни го“. Готов съм и за това, защото знам, че доверието се гради във времето.

    Записките са сътворени само на хартиен носител не от носталгия, а защото нейно величество Книгата има свой аромат. Всяко копие от нея е осветено и заредено със светлина. По друг начин в нея вибрират текстът и картината. На монитора цветовете са изкуствени и студени, не топлят и не излъчват чистота. Сега има безброй начини да се рисува, но най-ценните картини са в галериите, а безценните в душите ни. Благословено пътуване.

Допълнителна информация
Автор
 • Димитър Бонев
 • Поредица
 • Автор Димитър Бонев
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Българска
  Страници 96
  Размери 0.360kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм /  Духовни учения / 
  Код: 488.112
  ISBN/Barcode: 9786197134001
  Производител: КОАЛА ПРЕС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка