XS
SM
MD
LG
XL
 • Каталог на българското вино 2014 - Catalogue of bulgarian wine 2014

Каталог на българското вино 2014 - Catalogue of bulgarian wine 2014

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2013
  Език: Български / Английски
  Корица: Твърда
  Страници: 350
Спазена е и традицията в новия каталог да има различни теми, които ще бъдат от интерес за любителите на виното, като сред тях откриваме:

10 мита за виното, с които можем да се съгласим и да добавим, че вероятно има един пропуснат мит и това е че "домашното вино на Х.Х. е най-доброто вино на света, винаги ще го разпозная на сляпо и ще кажа, че е тоооочно то".
10 стъпки по пътя на винения туризъм. Първа стъпка са тези 10 стъпки, а останалото е във вашите ръце, стъпала и сетива. Тази година откриваме изби, нови и за нас самите, затова си изберете маршрут и отделете време за винен тур.
Стар срещу нов свят. О, я стига, все едно едното може без другото… чудесна тема, която е неизчерпаема.
10 въпроса за декантерите и декантирането. Ние винаги сме имали над 10 въпроса по темата, но след тази статия са значително по-малко и все по-рядко ще използваме подарените ни декантари като вази за изсушена лавандула.
10 енологични практики. За щастие статията е доверена на Наталия Гаджева, енолог на Винарско имение Драгомир – знаем, знаем, трябва да ги посетим и да ви разкажем повече за тях, но на етапа ви уверяваме, че на тази тема сте в повече от добри ръце.
10 съвета за успешното съчетаване на храна с вино – сомелиерът Слави Райчев ви дава информация, достатъчна, за да сте около 60-80% по-подготвени от сервитьорите в повечето ресторанти.
Национална програма за подкрепа на лозаро-винарския сектор на България за винарските 2014 – 2018 години.

В каталога ще откриете също и 10 български сорта, както и 10 бели и 10 червени сорта винифицирани в България… звучи общо, но със сигурност ще срещнете непознати думи и сортове. Запазете спокойствие и не губете цялата си веселост – в каталога има и речник.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2013
  Език Български / Английски
  Корица Твърда
  Страници 350
  Размери 0.330kg (20cm x 11cm)
  Категория Книги /  Кулинария /  Напитки, Цигари / 
  Код: 0614.00002
  ISBN/Barcode:
  Производител: КАиТА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка