XS
SM
MD
LG
XL
 • Каквото ти принадлежи

Каквото ти принадлежи

 • Цена: 17.00 лв
  3.78 (99 ratings by Goodreads)
 • Автор:Гарет Грийнуел
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 184

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 07.12.2023
   до краен адрес: 07.12.2023 - 09.12.2023
В един нетипично горещ есенен ден американец, преподавател в Американския колеж в София, влиза в обществените тоалетни в подлеза на НДК. Там се запознава с Митко, харизматичен млад училчник, и му плаща, за да прави секс с него. В следващите няколко месеца, тласкан от копнеж, самота и вкус към риска, американецът нееднократно се среща с Митко и постепенно се оказва впримчен във връзка, в която похотта води до взаимно преследване, а нежността се трансформира в насилие. Докато се опитва да свърже копнежа си с болката, която той предизвиква, героят е принуден да се изправи лице в лице със собственото си тревожно минало, със света на детството, прекарано в американския Юг, където да си гей означавало да си отхвърлен от всички.

Съществуват обезкуражаващи паралели между страната на детството и чуждата страна, в която героят е попаднал и чиито география и тъги разкрива, докато опознава Митко и личната му история на болести, експлоатация и лишения.
"Каквото ти принадлежи" е поразителен дебютен роман за желанието и неговите последствия. С поетическа наситеност и стъписващ еротизъм Гарт Грийнуел създава незабравим разказ за начините по които миналото и културите ни, белезите и срамът ни определят какви сме и как обичаме.
Допълнителна информация
Автор
 • Гарет Грийнуел
 • Поредица
 • Автор Гарет Грийнуел
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 184
  Размери 0.225kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 0484.00088
  ISBN/Barcode: 9789542915942
  Производител: BLACK FLAMINGO PUBLISHING
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка