XS
SM
MD
LG
XL
 • Как спят бебетата

Как спят бебетата

 • Цена: 16.00 лв
  3.45 (14 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:София Акселрод
  Година на издаване:2021
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 232

Научнообоснованият метод да помогнете на вашето бебе да спи цяла нощ.
Липсата на сън е един от основните проблеми за всеки нов родител. Бебетата обикновено се събуждат на всеки два-три часа. За някои това е нормално и го понасят стоически. За други става причина за огромна умора и стрес. Родителите се лутат между най-различни мнения и съвети - дали детето да има режим въобще, дали да го будим, когато спи твърде дълго през деня, дали спането през деня води и до повече сън през нощта, или е обратното.

Д-р София Акселрод е родител, консултант по въпросите на здравословния сън, но и невролог, който дълго време е изучавал механизмите на съня съвместно с нобеловия лауреат Майкъл Йънг, откривател на гените, направляващи съня.

В "Как спят бебетата" тя предлага на родителите една щадяща за децата, но ефективна програма, която да доведе до по-бързо привикване към повече нощен сън и по-малко дневен, така че родителите да се върнат към по-нормален ритъм на живот, а бебетата да спят толкова, колкото имат нужда, в най-подходящото за това време.

Книгата въвежда читателя в науката за съня и основните фактори, които го направляват - и при деца, и при възрастни, така че ако имате проблеми със заспиването, тя може да бъде полезна и за самите вас.

Книгата е с изцяло практична насоченост, с множество съвети, таблици, схеми и графики, които ще ви ориентират в механизмите на съня на вашето бебе и ще ви помогнат да го приучите на сън, без да предизвиквате у него почти никакъв стрес.

Допълнителна информация
Автор
 • София Акселрод
 • Поредица
 • Автор София Акселрод
  Година на издаване 2021
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 232
  Размери 0.296kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  За родители /  Бременност и майчинство / 
  Код: 0033.02903
  ISBN/Barcode: 9789542837817
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка