XS
SM
MD
LG
XL
 • Как да учим децата да учат - за да успяват

Как да учим децата да учат - за да успяват

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Сид Джейкъбсън
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 448
Сид Джейкъбсън има докторат по клинична психология и е експерт в областта на невролингвистичното пограмиране повече от 35 години. Експерт е по приложение на НЛП в образованието и обучението и е автор на първата книга на тази тема, както и на четири други книги. Обучава и консултира професионалисти, учители и родители по целия свят.

От 70-те години на ХХ век педагози, психолози и поитици непрекъснато подчертават необходимостта да се помага на децата наистина да се научат как да учат. Тази преломна книга е първата по рода си, която прави точно това. Ориентирана към родителите, които искат да насочат децата си в правилната посока, тя всъщност е наръчник, който стъпка по стъпка ще им помогне да научат децата си как да учат.
Пълна е с обяснения, упражнения, насоки, списъци за проверка и напътствия, за да ви помага на всяка стъпка от процеса. Децата ви няма да научат тези неща в училище, защото училищата не са в състояние да ги осигурят. Това е вашият шанс да компенсирате нещо, което липсва в класната стая. Няма да намерите нищо подобно никъде другаде.
Допълнителна информация
Автор
 • Сид Джейкъбсън
 • Поредица
 • Автор Сид Джейкъбсън
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 448
  Размери 0.570kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  За родители /  Възпитание / 
  Код: 370.128
  ISBN/Barcode: 9789542902454
  Производител: ДИЛОК
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка