XS
SM
MD
LG
XL
 • Живот в светлината

Живот в светлината

 • Автор:Дийпак Чопра, Сара Плат-Фингър
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 320

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 26.05.2024
   до краен адрес: 26.05.2024 - 28.05.2024
Осъзнайте най-високия си потенциал и разберете на по-дълбоко ниво своята същност с новаторското ръководство на Дийпак Чопра за философията и практиката на йога.
 
Царската йога е най-висшата и най-важната традиция в йога – всеобхватен път към личната трансформация, който стига отвъд всички съществуващи днес методи за постигане на добро физическо и психическо здраве. Каквото и да правите за подобряване на живота си, Царската йога може да ви донесе повече от всичко онова, което искате; тя изнася всяко преживяване на светло, колкото и малко да е то. Като се учите да живеете в светлината, вие умишлено и съзнателно приемате истинския си аз като същество с безкрайни възможности, без окови от тревоги или съмнения в себе си.
В тази новаторска нова творба авторът на международни бестселъри Дийпак Чопра и съавторката му Сара Плат-Фингър, директор на отдела по йога в „Чопра Глобал“ и съосновател на ИЩА Йога, предлагат просветителска програма за себереализация, блаженство и цялостност. Като съчетават практична трийсетдневна програма, която ще ви помогне да разрушите ограничаващите навици и системи от вярвания, със задълбочено изследване на петдесет стимулиращи и възстановителни йога пози, Дийпак и Сара ви предоставят подробен и вдъхновяващ начин за обединение на разума, тялото и душата.
 
Йога е мястото, където живее душата!
 
„Човеците са единствените същества, способни да еволюират съзнателно. Йога е наръчникът, който ви показва как да еволюирате.“
 
Д-р Дийпак Чопра
Допълнителна информация
Автор
 • Дийпак Чопра, Сара Плат-Фингър
 • Поредица
 • Автор Дийпак Чопра, Сара Плат-Фингър
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.200kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Йога, Пилатес / 
  Код: 0004.53152
  ISBN/Barcode: 9786190302315
  Производител: Бард
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка