XS
SM
MD
LG
XL
 • Изкуството на будоарната фотография

Изкуството на будоарната фотография

 • Цена: 24.99 лв
  4.47 (9 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Криста Меола
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 264
Как да създавате поразителни снимки на жени.

В тази широко приета книга, професионалната фотографка Криста Меола минава отвъд света на фотографията, за да помогне на жените да изглеждат и да се чувстват красиви, като развиват своя сексапил, увереност и женственост. Без значение дали снима модел или "момичето от съседната врата", Криста споделя своите лични съвети и техники за целия процес по провеждането на успешна будоарна фотосесия.

С този красиво илюстриран наръчник ще научите как да подготвяте обект, който никога не е позирал, да създавате чувствени движения, осигурявате красиво осветяване и да подчертавате ласкателно всяка фигура. Криста предлага профили "преди" и "след", сценарии какво да правите и какво не, важни списъци, практически съвети за мъжете фотографи и нейните тайни за обработката в последствие в Adobe Lightroom и Photoshop.

Будоарната фотография е свързана с постигането на трансформация. Тази книга ще подобри разбирането ви за това какво можете да правите за жените и как можете да прегърнете преживяването и да се забавлявате!

Криста Меола е международно признат фотограф, която пътува по света за портретни начинания, речи и обучение. Тя се наслаждава на живота зад обекта от шестгодишна възраст, когато си играе с приятелки, преобличайки се и снимайки. В момента работеща в Ню Йорк, Криста е основател на онлайн семинара "Будоар" и създател на "Money Shots".
Допълнителна информация
Автор
 • Криста Меола
 • Поредица
 • Автор Криста Меола
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 264
  Размери 0.450kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Фотография / 
  Код: 0018.00260
  ISBN/Barcode: 9789546563507
  Производител: АЛЕКС СОФТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка