XS
SM
MD
LG
XL
 • Историята на Red Hot Chili Peppers

Историята на Red Hot Chili Peppers

 • Цена(при On-Line покупка): 19.90 лв
Това е вълнуващата история на неразрушимата група от Ел Ей – от техните първи дни, изпълнени с много фънк, до последвалия успех като една от най-продаваните групи на Америка.

Въпреки пословичната си репутация на ексхибиционисти, наркомани и развратници в крайна сметка Chili Peppers не спират да издават албуми, които шокират, предизвикват и интригуват феновете им.

Някъде сред лошото поведение, промените в състава на групата и експлозивните изпълнения на живо безкомпромисната музикална цялост на Chili Peppers винаги е присъствала неотлъчно като една от техните основни бас линии – единствената константа в една хиперактивна кариера, изпълнена с неимоверно много
трагедии и възходи.

Джеф Аптър е журналист, който живее в Сидни, Австралия, и от 15 години пише за музика и поп култура. Работи в продължение на пет години като музикален редактор за австралийското издание на Rolling Stone. Негови статии се появяват и в Sydney Morning Herald, Juice, Juke, Rhythms, No Depression, West Australian, GQ, Bulletin и в още много други вестници, списания и сайтове.
Допълнителна информация
Автор
 • Джеф Аптър
 • Поредица
 • Автор Джеф Аптър
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 352
  Размери 0.000kg (24cm x 16cm)
  Категория Книги /  Книги за музика /  Биографии, Автобиографии / 
  Код: 319.027
  ISBN/Barcode: 9789549232714
  Производител: АДИКС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка