XS
SM
MD
LG
XL
 • Холистична психология

Холистична психология

 • Цена: 23.00 лв
  4.15 (15 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Д-р Никол ЛеПера
  Година на издаване:2021
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 384

Как да осъзнаем моделите си на поведение, да се изцелим от миналото си и да разкрием автентичния си Аз.


Д-р Никол ЛеПера, създателка на Холистичният психолог – онлайн явлението с над три милиона последователи в Instagram – предлага революционен подход към изцеляването, в основата на който е способността на Аза да предизвиква трайна промяна.
Д-р Никол ЛеПера разработва комплект от практически инструменти за психологическо самоизцеление. Само за няколко месеца концепции като повторно родителство, интеграция на егото, травматични връзки и медитация върху вътрешното дете стават крайъгълни камъни по темата за психичното и соматичното здраве. Холистично-психологическото движение на д-р ЛеПера се превръща в истинска „Whole30 (програма за личностно развитие) на психиката“. Стотици хиляди читатели по цял свят се обединяват за постигане на най-трудната задача: създаването на най-добрата версия на себе си.
 
Психичните разстройства са преобладаваща тема на разговор в днешно време. Тази книга е едновременно инструментариум и протокол за всекидневна работа по самоизцеление. Холистичната психология се фокусира върху ума, тялото и духа, с цел ребалансиране на тялото и нервната система, изцелявайки нерешени емоционални рани и създавайки съзнателна промяна. Д-р ЛеПера представя най-новите научни открития в областта на епигенетиката, стомашно-чревното здраве и поливагусната теория. Тя интегрира психологически концепции на базата на теорията за привързаността, травмата и подсъзнанието, за да създаде истински чудотворен наръчник.
 
Д-р ЛеПера създава пространство за квантов скок в нашия човешки потенциал!
 
Никол ЛеПера е холистичен психолог, който вярва, че доброто психично здраве е за всеки. Тя основава Центъра за осъзнато изцеляване във Филаделфия, където работи с индивидуални клиенти, двойки и семейства, включвайки в терапията си стомашно-чревното здраве, съня, движението, клетъчното здраве, убежденията и осъзнатостта. Нейният Instagram акаунт @the.holistic.psychologist е най-бързо растящият център за здраве в интернет с над 3 милиона последователи.

Допълнителна информация
Автор
 • Д-р Никол ЛеПера
 • Поредица
 • Автор Д-р Никол ЛеПера
  Година на издаване 2021
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 384
  Размери 0.450kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 0132.00338
  ISBN/Barcode: 9789547833364
  Производител: INTENSE
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка