XS
SM
MD
LG
XL
 • Хей, дядо Готин!

Хей, дядо Готин!

 • Цена: 15.00 лв
  3.73 (83 ratings by Goodreads)
 • Автор:Пол Маккартни
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Илюстратор:Катрин Дърст
  Корица: Мека
  Националност:Американска
  Оригинално заглавие:Hey, Grandude!
  Преводач:Рия Найденова
  Страници: 44

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 10.10.2022
   до краен адрес: 10.10.2022 - 12.10.2022
    Детска приказка, която звучи почти като песен на Бийтълс...

    Запознайте се с дядо Готин – неуморния изследовател, който умее неподозирани вълшебства. С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на пътешествие с четиримата си внуци в търсене на нови приключения.

    Присъедини се и ти, ако се осмеляваш да яздиш летящи риби, да бягаш от развилнели се бизони и да бъдеш преследван от лавина! Магическо приключение за цялото семейство от музикалната легенда Пол Маккартни, любим на поколения по цял свят, което ще ви отведе на пътешествие около света и ще ви прибере обратно вкъщи тъкмо навреме за сън!

    Написах детска книжка с илюстрации. Казва се "Хей, дядо Готин!" Защо? Ами, чакайте да ви разкажа. Имам осем внуци, най-красивите и прекрасни на света, и един ден един от тях ми каза: "Хей, дядо Готин!" И аз отговорих: "Моля?", и си помислих, че това всъщност доста ми харесва, така че от този момент нататък се превърнах в дядо Готин. И си казах: "Знаете ли какво, ами че това е хубава идея за книга". И започнах да си записвам мънички истории, а после размених няколко думи с различни издатели на книги и на тях взе че им хареса това, което правех. Накратко казано, книгата е за един герой, наречен дядо Готин, който олицетворява всички дядовци навсякъде по света. Той има четири внуци и ги нарича хлапаци. Те много го обичат и заедно поемат на какви ли не приключения. А той си пада малко нещо магьосник, ще видите в книгата. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби - и за техните деца - за да могат да им го четат преди лягане.
    Пол Маккартни

    Пол Маккартни е един от най-красноречивите поети и визионери на нашето време и изобщо. Когато научихме, че пише детска книга с илюстрации, бяхме сигурни, че ще бъде нещо много специално, но това, което той и Катрин Дърст създадоха заедно, е много, много пъти повече от всичко, което някога си бяхме представяли. "Хей, дядо Готин!" е възхитителна фантазия, която просто пращи от магия, чувство за хумор и сърдечност - а самият дядо Готин е уникален герой за всички възрасти. И деца, и родители, и дядовци и баби - всички ще искат да поемат на приключение заедно с него.
    Франческа Доу, директор в Пенгуин Рандъм Хаус
Допълнителна информация
Автор
 • Пол Маккартни
 • Поредица
 • Автор Пол Маккартни
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Илюстратор Катрин Дърст
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие Hey, Grandude!
  Преводач Рия Найденова
  Страници 44
  Размери 0.212kg (30cm x 26cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Приказки, стихове /  За малките непослушковци / 
  Код: 0033.02588
  ISBN/Barcode: 9789542829225
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Кучето детектив
  Доброто куче Нел е много талантливо.Освен че е гальовно, послушно и игриво,то също е известно със св..
   4.33

  Цена: 18.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка