XS
SM
MD
LG
XL
 • Голяма книга на суперсилите

Голяма книга на суперсилите

 • Автор:Сусана Исерн
  Година на издаване:2022
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 40

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 17.06.2024
   до краен адрес: 17.06.2024 - 19.06.2024

Танци, четене, чувство за хумор, пъргавина, въображение... Всички притежаваме своя невероятна суперсила и тя ни превръща в единствени и неподражаеми!

Каква е твоята суперсила?

"Голяма книга на суперсилите" е чудесен помощник в процеса на възпитание на децата. По лек и ненатрапчив начин книжката учи малчуганите, че всеки притежава някаква "суперсила", която го прави единствен и неподражаем. Книгата позволява на децата сами да открият танците, четенето, чувството за хумор и фантазията. И това не е всичко - те ще узнаят, че оптимизмът, пъргавината, наблюдателността и смелостта могат да бъдат голяма сила. Заедно или поотделно.
Със своите разкази Елена пътува и отвежда слушателите си в други светове. Те се потапят в думите ѝ и забравят поне за малко грижите си. Суперсилата на Елена е да разказва истории. Даниел има специалното умение да запазва присъствие на духа, той е повелителят на хладнокръвието. Няма как да избухне, ако някой го ядоса. Суперсилата на Даниел е търпението. Със своята музика Марина може да укроти дивите зверове: от котенце в лошо настроение до истински лъв. Суперсилата на Марина е музиката. А Лео никога не се отказва, продължава пътя си срещу вятъра и течението, докато стигне до целта. Суперсилата на Лео е упоритостта. Колкото до Анди, той вижда летящ самолет в онова, което за останалите е лист хартия. Четката и кутията с водни боички за него са врата към напълно непознат свят. Суперсилата на Анди е въображението.
Сусана Исерн е писател, психолог и майка на три деца. След отпечатването на първата ѝ илюстрована книга през пролетта на 2011 г. са публикувани над трийсет нейни детски книги, преведени на 15 езика и отличени с множество награди. В момента съвместява страстта си към писането с психологията. Работи в частния сектор и е професор по психология на обучението в Европейския атлантически университет.
Росио Бониля е завършила изящни изкуства в университета в Барселона, има и педагогическа подготовка. В началото на професионалния си път експериментира в различни сфери на изкуството. През 2010 г. се насочва към книгоиздаването и досега има публикувани над четиресет книги като илюстратор и автор на детска литература. Творбите ѝ са награждавани многократно и са преведени на над 20 езика.Допълнителна информация
Автор
 • Сусана Исерн
 • Поредица
 • Автор Сусана Исерн
  Година на издаване 2022
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 40
  Размери 0.305kg (21cm x 28cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Енциклопедии /  Занимателни и образователни издания /  Най-доброто от 2023 за деца / 
  Код: 0015.09097
  ISBN/Barcode: 9786190210320
  Производител: КОЛИБРИ ООД
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Голяма книга на суперсъкровищата, които са наистина важни
  Семейството, спомените, учителите, природата, животните, приятелите, мечтите… Най-важните неща не са..
   

  Цена: 20.00 лв

  Може да ви интересува
  Тази книга е пълна с мозъци
  Ако някога си се чудил колко точно са бързи мислите ти, какво се случва в ума ти, докато спиш, или к..
   

  Цена: 22.90 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка