XS
SM
MD
LG
XL
 • Фантасмагория

Фантасмагория

 • Наличност: Изчерпано
 • Цена(при On-Line покупка): 30.00 лв
3.94 (3 ratings by Goodreads)
"Фантасмагория" е енциклопедичен атлас за легендарни създания, омагьосани същества и магични чудовища, основно ръководство за невероятни приказни и злокобни създания и разказва историите, които са ги направили известни - от древни легенди до съвременни филми. Открийте как да мумифицирате тяло! Запознайте се с позволеното и непозволеното, когато се разправяте със зомби или гном! Научете се как да разпознавате вещиците и магьосниците! Никога не се знае кога някой съвет може да потрябва.

Вижте драмата на кръвожадните същества, променящите формата си демони и огромните морски чудовища, оживели в снимки, илюстрации и рисунки. Не пропускайте да прочетете любими приказки за феи, змейове, омагьосани принцове и принцеси. Вижте на картите къде са живели митичните чудовища… Но внимавайте! Все още не сме напълно наясно с възможностите им...


Джулия Брус е написала множество книги за деца и тийнейджъри по история и популярни науки. За първи път интересът й към легендарните чудовища се разпалва, когато 9-годишна отива на почивка край Лох Нес и вижда нещо във водата... Дълги години е работила в Природонаучния музей в Лондон. Днес живее в Оксфорд със семейството си и феите в дъното на градината й.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2010
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 144
  Размери 1.080kg (30cm x 23cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Митология, Фолклор / 
  Код: 041.316
  ISBN/Barcode: 9789543302970
  Производител: УНИСКОРП
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка