XS
SM
MD
LG
XL
 • Египтология

Египтология

 • Автор:Дюгъл Стиър
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Илюстратор:Иън Андрю, Ник Харис, Хелън Уорд
  Корица: Ттвърда
  Поредица:Ологии
  Страници: 32

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 22.05.2024
   до краен адрес: 22.05.2024 - 24.05.2024

Юбилейно издание на първата книга от поредицата Ологии, посветено на 20-годишнина от излизането от печат на първото издание. „Египтология“ се превърна в любима книга на няколко поколения български деца. Тя разказва по изключително увлекателен начин заисторията на Древен Египет, за боговете, фараоните и пирамидите. В нея ще откриете карти, писма, отварящи се и вложени един в друг елементи, както и древноегипетската игра Тенет.

Зад корицата на тази книга се крие съкровище. Тя сбъдва мечта. Кой не си е представял, че отива в древните земи на Египет като изследовател, за да търси ключа към още някоя от тайните на тази така пленяваща въображението цивилизация.
Сега и вие можете да се приближите до древните тайни на Египет повече от когато и да било, защото в ръцете ви е истински “артефакт”. Това е дневникът на една изследователка, мистериозно изчезнала из пясъците на Сахара. Вие ще станете нейни спътници в търсенето на гробницата на Озирис. Ще вкусите неповторимата атмосфера на пътешествия и открития, защото на всяка страница от тази книга има скрити изненади – късчета от плътта на приключението.

Допълнителна информация
Автор
 • Дюгъл Стиър
 • Поредица
 • Ологии
 • Автор Дюгъл Стиър
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Илюстратор Иън Андрю, Ник Харис, Хелън Уорд
  Корица Ттвърда
  Поредица Ологии
  Страници 32
  Размери 0.800kg (25cm x 30cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Енциклопедии /  Занимателни и образователни издания /  Най-доброто от 2023 за деца / 
  Код: 0017.40028
  ISBN/Barcode: 9786192440831
  Производител: ИнфоДАР
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка