XS
SM
MD
LG
XL
 • Ефектът на сянката

Ефектът на сянката

 • Цена: 11.95 лв
  3.92 (14 ratings by Goodreads)
Случвало ли ви се е в пристъп на гняв да казвате неща, за които после горчиво да съжалявате? Да действате по начин, който противоречи на ценностната ви система, на всичко, в което вярвате? Нима наистина не сме били на себе си, както се оправдаваме, или сме били точно себе си, но отказваме да си го признаем?

Сянката е неразделна част от нашата същност. И все пак ние прекарваме по-голямата част от живота си, бягайки от нея, отричайки властта й над нас. И колкото повече отказваме да опознаем тъмната си страна, толкова по-спонтанно и разрушително е нейното проявление. Това е причината иначе добри хора да проявят неочаквана жестокост и така завинаги да загубят доверието на околните и собственото си самоуважение. Те са естествено следствие от продължителното потискане на мрачните ни импулси, чиято тъмна сила в момент на невнимание или слабост се е отприщила и в миг е унищожила живота ни завинаги.

Решението е да се изправим очи в очи със собствените си демони, да признаем своята тъмна страна и да я приемем за част от същността си.
Допълнителна информация
Автор
 • Дийпак Чопра, Деби Форд, Мариан Уилямсън
 • Поредица
 • Прозрения
 • Автор Дийпак Чопра, Деби Форд, Мариан Уилямсън
  Година на издаване 2011
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Прозрения
  Страници 254
  Размери 0.240kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Приложна психология / 
  Код: 002.1192
  ISBN/Barcode: 9542609469
  Производител: ХЕРМЕС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка