XS
SM
MD
LG
XL

Докога ще чакаме бащите

 • Цена(при On-Line покупка): 14.99 лв
4.30 (38 ratings by Goodreads)
„Докога ще чакаме бащите“ е роман за цялото семейство. Книга, която носи носталгията на детството и идеализма на младостта. Роман, пропит с мъдростта на годините, уютен като роден дом, топъл като бащино огнище.
Добре дошли в света на 12-годишния чудак Димитър Селимски, наричан накратко Митка. Момчето живее и учи в село Крушница и се грижи съвсем само за себе си, за къщата и за престарелия си дядо. Надеждата, че съвсем скоро баща му ще се върне от чужбина, го крепи и му помага да пребори предизвикателствата на деня. Най-добрите му приятели са философът Макс от шести клас, забавното куче Дунди, красивата съученичка Аглая и мъдрецът и уличен музикант дядо Стати.

Калоян Димитров – BallaN и Иван Сапунджиев са сътворили наситен с кристални емоции приключенски роман, който блажено ни пренася в детството със свежо, забавно и оптимистично отношение към живота. В този вълнуващ разказ съдбата на едно необикновено момче е преплетена с въпроси за приятелството, за любовта, за емиграцията, за бъдещето на България и малките селища, за живота и смъртта, за това как се изгражда ценностна система.
Допълнителна информация
Автор
 • Калоян Димитров, Иван Сапунджиев
 • Поредица
 • Автор Калоян Димитров, Иван Сапунджиев
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 240
  Размери 0.245kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза / 
  Код: 016.1610
  ISBN/Barcode: 9786191514281
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка