XS
SM
MD
LG
XL
 • Да открием Гоби

Да открием Гоби

 • Цена(при On-Line покупка): 20.00 лв
4.14 (39 ratings by Goodreads)

    ‌„Да открием Гоби“ описва удивителната среща на Дион Ленард, опитен ултрамаратонец, с едно бездомно кученце по време на 250-километровото състезание през пустинята Гоби в Китай. Макар и дребничко, симпатичното животинче – по-късно наречено Гоби – има огромно сърце. Гоби тича редом до Дион през огромни пясъчни дюни, планините Тиен Шан, запустели села и по черните пясъци на пустинята Гоби, като не изостава в продължение на близо сто и трийсет километра.

    Невероятната решителност и сърцатост на Гоби трогват дълбоко Дион. Той я пуска да спи в палатката му, дава ѝ храна и вода от собствените си ограничени запаси и дори я носи на ръце, въпреки че това може да доведе до неговото изоставане и дори по-лошо – до неуспешен завършек на състезанието.

    Докато преди Дион е участвал в състезания, воден от стремежа за победа и признание, сега целта му става да съхрани приятелството си с Гоби и след пресичането на финиша. Кученцето обаче изчезва в голям китайски град. С помощта на непознати доброволци и с подкрепата на хора от от всички краища на земното кълбо Дион се отправя на мисия да открие Гоби – едно забележително животинче, доказало на него и на света, че чудеса се случват.

Допълнителна информация
Автор
 • Дион Ленард
 • Поредица
 • Автор Дион Ленард
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Оригинално заглавие Finding Gobi: The True Story of a Little Dog and an Incredible Journey
  Преводач Александър Маринов
  Серия Пътешествия и приключения
  Страници 288
  Размери 0.300kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Хоби /  Пътеписи /  Свободно време / 
  Код: 257.172
  ISBN/Barcode: 9786197300598
  Производител: ВАКОН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка