XS
SM
MD
LG
XL
 • Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 & CC

Цифрова фотография с Photoshop версии CS6 & CC

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Скот Келби
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 470
Готови ли сте за невероятно нов вариант на книгата за Photoshop, който разбива всички правила?Скот Келби, редактор и издател на списание "Photoshop User" – един от най-продаваните автори на книги за фотография в света днес – още веднъж пренася тази книга на ново ниво, като разкрива още от най-последните, най-важни и най-полезни техники за работа с Adobe Photoshop за цифрови фотографи.Този обновен вариант на награждаваната и разбиваща рекорди книга прави нещо за цифровите фотографи, което не е било правено никога досега – тя спира с досадните подробности и ви показва точно "как да го правите". Книгата не представлява куп теория; тя не ви предизвиква да измислите ваши настройки или да схванете нещата сами. Вместо това, в нея Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, използвани от съвременните напредничави цифрови фотографи. Най-хубавото от всичко е, че той ви обяснява директно точно кои настройки да използвате, кога да ги използвате и защо. Това е и причината предишните издания на книгата се използват широко като официални учебници в курсове по фотография в колежи и университети по света.Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да използват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси, едни и същи проблеми и се сблъскват с едни и същи предизвикателства – точно тях той обхваща в тази книга.
Вие ще научите:

Техниките за изостряне, които професионалистите наистина използват.
Триковете на професионалистите за поправяне на най-често срещаните проблеми с цифрови снимки – бързо!
Процес стъпка по стъпка как да накарате това, което излиза от принтера ви, да отговаря на онова, което виждате на монитора.
Как да обработвате HDR изображения (с висок динамичен обхват), като използвате Merge to HDR Pro.
Как да усвоите функциите Content-Aware на Photoshop.
Как да използвате функциите за редактиране на видеоклипове на Photoshop, за да създавате филми от клипове, правени с вашия цифров SLR фотоапарат.
Как да обработвате RAW изображения като професионалисти (плюс как да се възползвате от всички нови функции на Camera Raw в CS6 и Creative Cloud!).
Най-новите специални ефекти за фотографи във Photoshop (има цяла глава само за тях!).
Куп клавиши за бърз достъп, заобиколни пътища и хитри "вътрешни" трикове, които ще увеличат вашата продуктивност до максимум!

Плюс това, Скот е включил и специална бонус глава с неговия процес на работа, от началото до края, а всяка глава завършва с раздел "Убийствени съвети за Photoshop", пълен с пестящи време и усилия съвети, които могат да доведат до огромна разлика в работата ви. Ако сте цифрови фотографи и сте готови да научите "триковете на занаята" – същите, които водещите съвременни професионалисти използват, за да поправят, редактират, изострят, ретушират и представят творенията си – то в ръцете си държите книгата, която ще ви помогне да сторите тъкмо това.Научете как го правят професионалистите!За автораСкот Келби е главен редактор на списание "Photoshop User", президент на Националната асоциация на специалистите по Photoshop (NAPP), преподаващ директор на семинара Adobe Photoshop Seminar Tour и един от водещите инструктори в индустрията в днешно време. Скот е автор на бестселъри, сред които "The Adobe Photoshop Lightroom 4 Book for Digital Photographers", "Photoshop Down & Dirty Tricks" и "Тайните на цифровата фотография", части 1, 2, 3, 4 & 5. Неговият лесен и разбираем стил на преподаване превръща разучаването на Photoshop в забавление. Той ръководи хиляди семинари на живо всяка година и знае от първа ръка кои техники се търсят най-много и сега ги споделя тук, в последната си книга.
Допълнителна информация
Автор
 • Скот Келби
 • Поредица
 • Автор Скот Келби
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 470
  Размери 0.750kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Web design /  Фотография / 
  Код: 0018.00192
  ISBN/Barcode: 9789546562869
  Производител: АЛЕКС СОФТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка