XS
SM
MD
LG
XL
 • Арнолд Шварценегер - Бъди полезен

Арнолд Шварценегер - Бъди полезен

 • Автор:Арнолд Шварценегер
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 224

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 17.06.2024
   до краен адрес: 17.06.2024 - 19.06.2024
Най-великият културист на всички времена... Най-високоплатената кинозвезда. Лидерът на шестата най-голяма икономика в света. Всичко това се отнася за един и същ човек, и може да изглежда като шега, но не е. Това е Арнолд Шварценегер. И изброените неща не са станали случайно.

Написана с неговия уникално искрен, прям и въздействащ глас, „Бъди полезен“ повежда читателите на вдъхновяваща обиколка, която ги запознава с инструментите на Арнолд за смислен живот. Той ни показва как да ги използваме и да изградим бъдещето, за което мечтаем. Шварценегер ни представя наученото с грабващи истории, включващи повратни успехи и застрашаващи живота провали. Някои от тях са прочути; други са разказани за първи път на тези страници.

Много хора се опитват да се спасят от самосъжалението и да постигнат целта си. Вдъхновяващ е житейският път на Арнолд, който съумява да се измъкне от бедността и ограничеността на родното си село в Австрия и да се изкачи по стълбата на успеха. Стъпало след стъпало. С въодушевление и страст Шварценегер споделя опита си със своите почитатели. Както се изразява самият той, никой няма да ви се притече на помощ – можете да разчитате единствено на себе си. И добрата новина е, че сте си напълно достатъчни.
Допълнителна информация
Автор
 • Арнолд Шварценегер
 • Поредица
 • Автор Арнолд Шварценегер
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 224
  Размери 0.200kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Спорт /  Приложна психология /  Най-доброто от 2023 / 
  Код: 0004.53153
  ISBN/Barcode: 9786190302339
  Производител: Бард
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка