XS
SM
MD
LG
XL
 • Бременната жена - ръководство за употреба

Бременната жена - ръководство за употреба

 • Цена: 19.99 лв
  3.81 (33 ratings by Goodreads)
 • Автор:Сара Джордан
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 222

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 27.05.2024
   до краен адрес: 27.05.2024 - 29.05.2024
Бременността е време на вълнение, радост и не малка доза тревожност. За щастие не е нужно да преминавате през това сама! Новата книга на издателство „Вакон” – „Бременната жена – ръководство за употреба” – е вече при вас и съдържа всичко, което трябва да знаете за вашата бременност.

„Кога ще си отиде сутрешното гадене и може ли то да бъде потиснато с една джинджифилова курабийка?”, „Колко голямо е моето бебе в 28-ата седмица?” и „Нормално ли е да ми се яде туршия със сладолед?” са само част от въпросите, на които отговаря ръководството на Сара Джордан и д-р Дейвид Уфбърг.

Настоящите „инструкции за експлоатация, съвети при неизправност и указания за бъдещи родители” са за всички жени, които възнамеряват да имат дете, както и за вече заченали бъдещи майки. Независимо дали преминавате през бременността със завидна лекота, или стискате зъби от първия до последния ден, всичко ще остане зад гърба ви при щастливия миг на срещата с вашето бебе. Добрата информираност на 224-те страници, изпълнени с графични изображения и съвети, ще ви помогнат да насочите енергията си към осъществяването на правилните за вашето здраве и благополучие дейности като следобедна дрямка, релаксация, пълноценно хранене и пазаруване на всички онези сладки бебешки дрешки.

Но бременността е стресово преживяване не само за бъдещата майка. Мъжете също биват засегнати от предстоящата промяна в живота им. Докато усвояват ролята на бъдещи татковци, те също преминават през редица емоционални и понякога чисто физически промени. Затова тази книга е насочена и към тях, със съветите в рубриката „Само за татковци”.

Авторите на ръководството – Сара Джордан и Дейвид Уфбърг, са признати специалисти в своята област. Сара Джордан е автор на множество публикации за родителство и възпитание и майка на две деца, а д-р Уфбърг е практикуващ акушер-гинеколог, преподавател в Медицинския университет на Пенсилвания и баща на три деца.

„Бременната жена – ръководство за употреба” е част от успешната поредица „Instruction manual” на Quirk books и логична предистория на бестселъра „Бебето – ръководство за употреба” (на д-р Луис Боргенихт и д-р Джо Боргенихт), издаден у нас през 2009 г. отново от „Вакон”.

Добре дошли в света на предстоящото родителство!
Допълнителна информация
Автор
 • Сара Джордан
 • Поредица
 • Автор Сара Джордан
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 222
  Размери 0.330kg (18cm x 13cm)
  Категория Книги /  За родители /  Бременност и майчинство / 
  Код: 0257.00072
  ISBN/Barcode: 9789549535532
  Производител: ВАКОН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка