XS
SM
MD
LG
XL
 • Бойко, който винаги се завръща

Бойко, който винаги се завръща

 • Цена: 15.99 лв
  3.50 (11 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Кристина Кръстева
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 296
Бойко Борисов не е поръчвал тази книга. Ако тя има успех, вероятно ще я прочете. Ако опонентите му атакуват тази книга, министър-председателят ще обясни, че тя е продукт на „24 часа” и той не се интересува какво пишат и говорят журналистите за него. За първото е прав, но от деня, в който излезе на публичната сцена, за Бойко Борисов е много важно хората да го харесват. Защото за него всичко е лично. И затова най-ценното, но и най-слабото му качество е, че взема и се отказва от решения, когато усети, че улицата и фейсбук не ги одобряват.
Преди месец бившият председател на Европейския съвет Херман Ван Ромпой го описа като момчето, което винаги се завръща. Заради хеттрика с премиерството Бойко Борисов трябваше да бъде първото име в новия проект на „24 часа” и Книгоиздателска къща „Труд” за съвременните лидери в българската политика. Представихме първо Румен Радев заради приземяването в президентския стол на един непознат военен летец. С днешна дата българите вече знаят дали са сгрешили с избора си, но когато „Петият президент” се появи на книжния пазар, Румен Радев бе просто политик, за когото публично не бе известно почти нищо.
За Бойко Борисов се пише много. Често пъти неистини и спекулации. Тези 300 страници обаче са само проверени факти, истински истории, разказани от реални хора, невиждани снимки от различни моменти от живота му.
Това е първата подробна, качествена и написана увлекателно и без емоции биография на политика Бойко Борисов.
Допълнителна информация
Автор
 • Кристина Кръстева
 • Поредица
 • Автор Кристина Кръстева
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 296
  Размери 0.300kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Социология, Политика / 
  Код: 0014.01061
  ISBN/Barcode: 9789543985289
  Производител: ТРУД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка