XS
SM
MD
LG
XL
 • Аз съм Ней: Доброто ще ме открие

Аз съм Ней: Доброто ще ме открие

 • Автор:Хакан Менгюч
  Година на издаване:2022
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 328

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 13.12.2023
   до краен адрес: 13.12.2023 - 15.12.2023

Историята на ней и тайната на съществуването. Пътешествието към хармонията на духа, взаимоотношенията, ума и тялото.

Не слушай шума, създаден от другите; послушай шепота на своето сърце... Каня те на пътешествие! В което ще ти разкажа за съдбата на един вълшебен музикален инструмент, наречен ней, чийто път започва от блатото на тръстиките, за да умре и да възкръсне чрез дъха и майсторството на музиканта. И тогава да покори с изкусно изваяната си душа, претворена в мелодия... Всеки от нас е точно толкова фин и уникален инструмент, поел по пътя на съзряването, за да стигне съвършенството.

Написах тази книга, за да те води из лабиринтите на твоето тяло и ум и да ти помогне да постигнеш равновесие; да изпиташ радостта от срещата на тялото с духа. Да си припомниш, каквото си забравил. Да се преродиш... Всичко, от което се нуждаеш, и без това е вътре в теб! Аз само ще ти помогна да го откриеш..."

Хакан Менгюч

Хакан Менгюч е писател, музикант и оратор, спечелил симпатиите на широка аудитория. Учението му, което откриваме в книгите "Аз съм Ней" и "Ако душата ти е чиста, твоята приказка ще завърши щастливо", се основава на философията на суфизма. Покорил е сърцата на хиляди и със семинарите, които провежда в страната и в чужбина. Книгите му се превеждат на английски, немски, фарси, български, албански и руски език. Младият писател и виртуоз на ней е академик в Американския университет Гирне, където основава и ръководи Академия Суфи. Композициите, които изпълнява на ней, взривяват социалните мрежи.

Неговата философия - да таиш надежда, не значи да бъдеш наивен оптимист или да презираш сполетялата те трагедия. Да таиш надежда, означава да действаш, вместо да седиш вкъщи и да се оплакваш, и преценявайки всяка възможност, да направиш всичко по силите си, за да пребъде доброто. Дори само един човек е достатъчен, за да живее надеждата. И този човек може да си ти. По-късно всяко ти ще се прероди в едно ново ти и ново ти, а накрая ще се превърнем в ние.

Една свещ, възпламенила друга, не губи нищо от своята светлина. Точно обратното - става Слънце и осветява мрака.

РумиДопълнителна информация
Автор
 • Хакан Менгюч
 • Поредица
 • Автор Хакан Менгюч
  Година на издаване 2022
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 328
  Размери 0.305kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Самопомощ, Самоусъвършенстване /  Приложна психология / 
  Код: 0007.48952
  ISBN/Barcode: 9789544749446
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка