XS
SM
MD
LG
XL
 • Атлас по анатомия на човека т.4 - Нервна система, сетивни органи

Атлас по анатомия на човека т.4 - Нервна система, сетивни органи

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 208
Издаден за пръв път през 30-те години на миналия век, до момента „Атлас по анатомия на човека“ е претърпял 7 издания – богато илюстрирани, непрекъснато актуализирани и допълвани. Всички термини в него съответстват на последната Анатомична терминология – Terminologia anatomica. Преведен на всички основни езици, ползван от студенти на четири континента, този универсален атлас е един от най-популярните в света.

Четвъртият том е посветен на строежа, топографията, функциите и възрастовите особености на централната и периферната нервна система. Подробно са представени сетивните органи. С цел да бъде максимално адаптиран към нуждите на българските студенти и с любезното съгласие на проф. А. Я. Синелников, този том включва единствено богат илюстративен материал, което превръща учебното помагало в класически атлас.

Препоръчва се за студенти в медицинските университети, за лекари и дентални медици от различни специалности.Авторите – Р. Д. Синелников, Я. Р. Синелников, А. Я. Синелников – чийто професионален път е тясно преплетен със създаването и непрекъснатото обогатяване на атласа, са изтъкнати учени от световна величина в областта на анатомията. Последните издания се допълват и актуализират от Александър Синелников, доктор по медицина, доктор по философия, професор по анатомия и патология, директор на морфологичната лаборатория на Брадентонгската медицинска школа, Лейк Ери, САЩ.

Българското издание на атласа е под редакцията на акад. проф. д-р Владимир Овчаров, дмн, почетен ректор на Медицински университет – София, председател на Българската национална академия по медицина.
Допълнителна информация
Автор
 • Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников
 • Поредица
 • Автор Р.Д.Синелников, Я.Р.Синелников, А.Я.Синелников
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 208
  Размери 1.500kg (23cm x 30cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Медицински справочници / 
  Код: 0016.01072
  ISBN/Barcode: 9786191510894
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Атлас по анатомия на човека. Том 3
  Този уникален труд съчетава едновременно предимствата на атлас и учебник по анатомия. Издаден за пръ..
   

  Цена: 75.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка