XS
SM
MD
LG
XL
 • Adobe Illustrator CC 2017: Официален курс на Adobe Systems

Adobe Illustrator CC 2017: Официален курс на Adobe Systems

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Браян Ууд
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 624
Създайте здрава основа за работа с "Adobe Illustrator CC" като следвате удобните проекти за създаване на емблеми, илюстрации и плакати. Научете се как да използвате инструмента "Shaper" и "Live Shapes" заедно с динамични символи, за да подсилите създаването на графики. Създавайте елементи от Web сайтове и ги експортирайте в различни формати за поддържане на модерни реагиращи дизайни за Web. От уточняването на илюстрации до по-свободни рисунки, ще получите жизнено важни умения в Illustrator, докато преминавате през уроците.

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Illustrator CC версия 2017.

"Официален курс на Adobe Systems" - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение.

"Adobe Illustrator CC 2017: Официален курс на Adobe Systems" съдържа 15 урока. В книгата са разгледани основните неща необходими за разучаването на Adobe Illustrator и се предоставят безброй много техники, които ще ви помогнат да станете по-производителни при работата си с програмата. Можете да прочетете книгата отначало докрай или пък да изберете само онези уроци, които ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: Програмата "Adobe Illustrator CC 2017" за Windows или Mac OS. (Софтуерът не е включен.)
Допълнителна информация
Автор
 • Браян Ууд
 • Поредица
 • Автор Браян Ууд
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 624
  Размери 0.750kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Дизайн /  Компютърна графика и дизайн /  Графичен дизайн / 
  Код: 0018.00251
  ISBN/Barcode: 9789546563422
  Производител: АЛЕКС СОФТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка