XS
SM
MD
LG
XL
 • 8-ят навик

8-ят навик

 • Автор:Стивън Кови
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 472

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 29.05.2022
   до краен адрес: 29.05.2022 - 31.05.2022
"8-ят навик" е книга от Стивън Кови с подзаглавие "От ефективност към съвършенство". Това е своеобразно продължение на големия световен бестселър "Седемте навика на високоефективните хора", написан в контекста на нашето съвремие. А то, съвремието ни днес, е коренно различно от 1989г., когато излиза първото издание на "Седемте навика". Днес повече не е въпрос на избор дали да си ефективен или не - просто е задължително, ако искаш да оцелееш.

Книгата на Стивън Кови "8-ят навик" е за всички, които искат да постигнат сериозна промяна в живота си, ориентирана към това да бъдат високоефективни.

"Работата на Кови е повлияла на милиони, милиони хора по целия свят. В тази книга той прави огромен концептуален скок и ни запознава с идеи и практики, които ще имат всеобхватен ефект върху живота на всички ни. „Осмият навик“ е чудесно четиво, триумф на духа и по мое виждане това е най-важният труд на Кови."

Уорън Бенис, професор по мениджмънт, Калифорнийски университет; автор на „On Becoming a Leader“ и съавтор на „Geeks and Geezers: How Era, Values, and Defining Moments Shape Leaders“

"Да постигнете резултати в големи компании, е много рядко умение и тази книга е уловила как да се направи това. Предоставените тук насоки ще се докажат като безценни за лидерите, които се стремят към по-стриктно изпълнение на целите в техните организации."

Кевин Ролинс, президент и изпълнителен директор, Dell Inc.

"От години ползвам „Седемте навика“ като ръководни принципи в управлението на моя бизнес. Трябваше да прочета „Осмият навик“. И като го направих, се почувствах безкрайно удивен, вдъхновен и зареден. „Осмият навик“ е истинско произведение на изкуството, задължително четиво. Когато живеете с тези принципи на лично и организационно лидерство, те разгръщат човешкия гений и пораждат дълбока ангажираност и невероятни нива на служене и удовлетворение. Тази книга ще бъде моят подарък за всичките ми колеги като задължително четиво за всичките им бъдещи начинания."

Хорст Шулц, бивш президент и главен оперативен директор на „Риц Картлън Хотел Къмпани“

"Стивън Кови отдавна е сигурен пътеводител за онези, които се стремят към усъвършенстване. „Осмият навик: От ефективност към съвършенство“ показва как да изкачите върха на удовлетворението и постиженията."

Стив Форбс, президент и изпълнителен директор на Forbes и главен редактор на списание Forbes

"Стивън Кови продължава да ни удивява. С тази книга той позволява на читателите да направят още една гигантска крачка към осъществяването на съвършенството, заложено у всеки от нас. „Осмият навик“ показва истинския принцип на лидерството – на уважение към човека, основна истина, изгубена в един свят, който все повече се отнася към хората като към нещо малко повече от средство за производство. В глобален пазар, който е свързан с очевидно безкрайни мрежи, Стивън ни помага да разкрием и да празнуваме уникалното съвършенство на безброй хора, които докосват живота ни всеки ден. Като лидер на 120 000 талантливи личности в близо 150 държави, оценявам това разграничение и рамка за лидерство, които този образован човек така свободно споделя."

Уилям Парет, главен изпълнителен директор на Deloitte Touche Tohmatsu

"С „Осмият навик“ Стивън Кови издигна лидерството на ново, вдъхновяващо ниво. Една книга, която всички, които се стремят към лидерски постове, трябва да прочетат."

Арун Ганди, Институт за ненасилие „Махатма Ганди“

"Великите лидери знаят и ценят стойността на хората. Те не само изслушват мнението на другите, а го търсят. Те правят така, че всеки член на техния екип да има възможност да даде смислен и дълготраен принос. Те осъзнават, че тяхната най-важна отговорност като лидер е да развият хората си, да им дадат пространство да израснат и да ги вдъхновят да осъществят пълния си потенциал. Това отдавна е философията ни в „Мариот“ – ние вярваме, че ако се грижим добре за нашите колеги, те ще се погрижат добре за нашите клиенти. Стивън Кови споделя тази философия и неговата книга „Осмият навик: От ефективност към съвършенство“ е отличен наръчник за това как да бъдем по-силни, по-ефективни и наистина вдъхновяващи лидери."

Джей У. Мариот Младши, председател на борда и изпълнителен директор, „Мариот интернешънъл“

"Повече от десетилетие очаквах следващата фаза от работата на Стивън Кови по „Седемте навика на високоефективните хора“. Изискванията в живота ми се промениха значително, откакто първо прочетох „Седемте навика“, и имах нужда от нов начин да погледна живота си и баланса в него. Отново съм вдъхновен!"

Грег Коулман, вицепрезидент, Yahoo! Media and Sales

„Осмият навик“ е въздействаща, практическа пътна карта за напредък отвъд ефективността. Всеки, който се стреми към щастие и удовлетворение, трябва да прочете тази книга."

Клейтън Кристенсен, Робърт и Джейн Сизик, преподаватели по бизнес администрация, Harvard Business School

"Кръстникът на лидерството го направи още по-съвършено! „Осмият навик“ на Стивън Кови ще ви даде най-силния инструмент, за да откриете своя неподражаем глас при постигането на вашата истинска визия."

Пат Кроче, бивш президент на баскетболния отбор „Филаделфия 76“ в Американската баскетболна академия и автор на бестселъра „I Feel Great and You Will Too!“ и „Lead or Get Off the Pot!“

"Абсолютно задължително четиво за онези, които се стремят да станат изпълнителни директори в бизнеса и които искат значително да увеличат своята лична ефективност на работното място и у дома. Кови е създал брилянтен план и за кариерния, и за личния успех в новото хилядолетие."

Дъглас Конант, президент и изпълнителен директор на Campbell Soup Co.

„Осмият навик“ ни дава вечни принципи, които ще помогнат на хората и организациите в тяхното търсене на съвършенство. Най-новите прозрения на Стивън са провокиращи и неустоими. Тази книга е призив към действие за лидерите в 21-ви век."

Тим Тасопулос, старши вицепрезидент, „Операции“, Chick-fil-A

"Новият труд на Стивън Кови брилянтно хармонира на моето вярване, че всеки човек и всяка организация имат потенциала да постигнат и задържат трайно съвършенството. Той разбира, че съвършенството изисква страст и че тази страст трябва да бъде водена от основни бизнес практики, които насърчават и награждават сътрудничеството, растежа и ангажираността."

Ан Ливърмор, изпълнителен директор, Технологични решения, HP
Допълнителна информация
Автор
 • Стивън Кови
 • Поредица
 • Автор Стивън Кови
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 472
  Размери 0.830kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 0007.00511
  ISBN/Barcode: 9789544745912
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Седемте навика на високо ефективните хора
  В тази книга за действена стратегия за личностна промяна Стивън Кови представя холистичен, интегрира..
   

  Цена: 15.00 лв

  Да живеем според седемте навика
  В нашия бурен и сложен променящ се свят постигането на продължителен, устойчив и балансиран успех из..
   

  Цена: 18.00 лв

  7-те навика на високоефективните семейства
  Тази книга е честна, увлекателна и сърдечна. Най-много ми допадат историите за семейство Кови. Наръч..
   

  Цена: 23.00 лв

  Третата алтернатива
  В "Третата алтернатива" д-р Кови ни подтиква да начертаем курс отвъд субоптималните решения на всичк..
   4.09

  Цена: 10.00 лв

  Принципите на Стивън Кови
  Сборник с основните идеи, заложени в неговите бестселъри. Стивън Кови си отиде от този свят през ..
   

  Цена: 12.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка