XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • 2012 - Идва ли краят на света?

2012 - Идва ли краят на света?

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Синтия Андрюс, Колин Андрюс
  Година на издаване:2009
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 280
Какво ни очаква през 2012 година? Напоследък хората все по-често си задават този въпрос. Дали това е поредната спекулация или наистина нещо ще се случи? Можем ли да променим съдбата си или трябва да се примирим с наближаващия край на света? От къде идва датата 21 декември 2012 година? Какво общо имат маите? Разбира се, не е нужно човек да вярва в зодиите, за да се интересува от края на света. Това не е поредната астрологическа прогноза, а съвкупност от събития и явления, предсказани от древните цивилизации и потвърдени от днешните астрономи. Календарът на маите приключва на датата 21 декември 2012 година. Защо? Дали защото ще се случат необратими събития и никой не може да надникне в дните след тази дата?

Тази книга ще ви разведе из традициите и живота на древните маи. Ще научите за техните календари и пророчества. Чрез нея ще можете да се срещнете с днешните старейшини на маите. Вслушайте се в съветите им, те ще ви помогнат да приемете по-лесно това, което очаква света ни. В книгата ще прочетете за пророчествата на хопите, Нострадамус, Едгар Кейс и дори за посланията, закодирани в Библията. Авторите са разгледали подробно настъпващите промени на планетата ни –глобалното затопляне, дупката в озоновия слой, промените в активността на вулканите, честата поява на земетресения и урагани. Има ли връзка всичко това с края на света? Очаква ли ни наказание за това, че така нехайно замърсяваме и унищожаваме планетата си? Синтия и Колин Андрюс са учени, които пътуват по света и се срещат с различни хора от различни култури, за да разкрият мистерията около календарите на маите. Чрез книгата си те представят уникален поглед върху живота – такъв, какъвто е в момента и какъв ще бъде след 2012 година. Колективните им изследвания ни запознават с културата на древните маи, с техния живот и традиции. Колин и Синтия ни предлагат една обиколка из тайните на Житните кръгове и разкриват връзката им с древните цивилизации и с 2012 година.

Можем ли да променим себе си и света, в който живеем? Това ще ни помогне ли да избегнем наближаващата катастрофа или ще ни тласне към края на света?
Допълнителна информация
Автор
 • Синтия Андрюс, Колин Андрюс
 • Поредица
 • Автор Синтия Андрюс, Колин Андрюс
  Година на издаване 2009
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 280
  Размери 0.318kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  История и Културология /  Тайни, Загадки / 
  Код: 368.001
  ISBN/Barcode: 9789546500021
  Производител: УРАНИЯ ПРЕС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка