XS
SM
MD
LG
XL
 • Старото дете

Старото дете

 • Цена: 9.00 лв
  3.69 (59 ratings by Goodreads)
 • Автор:Зое Бек
  Година на издаване:2015
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 304

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 16.07.2024
   до краен адрес: 16.07.2024 - 18.07.2024
Как бихте се почувствали, ако разберете, че собственото ви дете е подменено с друго, неизличимо болно такова? Че в болницата някой е отмъкнал рожбата ви, преобръщайки целия ви живот? И какво бихте сторили, когато отчаяното ви търсене, молби и настоявания остават глас в пустиня? И никой не ви вярва?

Зое Бек отново ни предоставя усещането за напрегнат трилър с новия си роман “Старото дете”, достигащ до българските читатели благодарение на издателство “Еднорог”.

Карла изживява мечтите си. Тя е преуспяваща и богата собственичка на художествена галерия, но случилото се я изправя пред най-голямото предизвикателство в живота й – да намери детето си.

Но никой не й вярва…

Фиона идва на себе си във ваната. По ръба й горят множество свещи, листенца от рози се носят по повърхността на водата, която постепенно почервенява от собствената й кръв. С последни сили тя успява да се добере до телефона. В болницата красивата и ексцентрична Фиона настоява, че някой се опитва да я убие…

Но никой не й вярва…

Загадка, останала неразрешена в Берлин през 70-те години на ХХ век, хвърля дългата си сянка чак до Единбург, 30 години по-късно. Две жени се лутат в лабиринта на коварна интрига, но всичко е срещу тях. Обект на съжаление и присмех, те водят отчаяната си борба, за да се доберат до истината и да разобличат хората, които посягат не само на живота, но и на душите им…
Допълнителна информация
Автор
 • Зое Бек
 • Поредица
 • Автор Зое Бек
  Година на издаване 2015
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 304
  Размери 0.250kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 0087.00205
  ISBN/Barcode: 9789543651689
  Производител: ЕДНОРОГ ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка