XS
SM
MD
LG
XL
 • Сервирай за победата

Сервирай за победата

 • Цена: 10.00 лв
  3.83 (9 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Новак Джокович
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 187
Сервирай за победата: 14-дневен хранителен режим за физическо и умствено усъвършенстване.

„Връх на човешките способности – ето това постигна Новак Джокович в света на тениса. Само малцина избрани достигат това ниво в различни области, което изисква изключителен талант, смелост, решителност и отстраняване на всички пречки.
Върховите постижения са цел на всички човешки начинания – от квантовата физика до компютърното програмиране и тениса. За повечето от нас върховата форма е примамлива, но неуловима мечта, защото физическите и емоционални бариери пречат за пълната реализация на човешкия потенциал...
Сега се намираме в нова ера на спортни резултати, ера на трансформация на спортистите във всички сфери, ера на разпространената практика „да се ядат повече пълнозърнести храни. Опитът на Джокович е в пълно съответствие с това, което съм наблюдавал при стотици хиляди, дори милиони хора, последвали съвета да изключат от диетата си съвременната пшеница: смайващо подобрение на здравето и качеството на живот.
Радостен съм, че такава забележителна личност като Новак Джокович, от когото се възхищават и на когото се доверяват милиони любители на тениса, успя да реши своя проблем и с личния си пример да покаже какво може да се постигне с изключителна всеотдайност и упорита работа, в съчетание с истинско прозрение за подобряване на собствените си резултати чрез правилното хранене.” – пише в предговора към книгата докторът по медицина Уилям Дейвис.

„Вдигах тежести, карах велоергометър или тичах в продължение на часове всеки ден. Сменях треньори в търсене на нов режим на тренировка. Сменях треньора като си мислех, че някаква особеност в техниката ми на игра ще ме освободи от моето проклятие... и въпреки това не се чувствах достатъчно силен физически и психически, за да бъда на този корт с най-добрите в света.”

„Притежавах умения, талант, мотивация. Имах достъп до най-добрите лекари в света. Аз дори нямах представа, какво всъщност ме дърпа назад. Тренирах правилно. Но се хранех неправилно.”– казва Новак Джокович.
Допълнителна информация
Автор
 • Новак Джокович
 • Поредица
 • Автор Новак Джокович
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 187
  Размери 0.225kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Кулинария /  Храни /  Биографии, Автобиографии, Мемоари / 
  Код: 0698.00004
  ISBN/Barcode: 9786197093056
  Производител: ИЗДАТЕЛСТВО ИНИЦИАЛИ ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка