XS
SM
MD
LG
XL

Икономика и бизнес

За сравнение (0)


Четирите нива на Къркпатрик. Най-новият модел за оценяване на обучението

Цена: 29.00 лв

Феноменът Тесла

Цена: 19.95 лв

Фанатично проучване на пазара

Цена: 25.00 лв

Успех в живота, успех в бизнеса

Цена: 12.00 лв

Това е маркетинг

Цена: 22.00 лв

Станете биткойн експерт

Цена: 29.00 лв 20.30 лв

Социално и здравно осигуряване 2019

Цена: 22.50 лв

След кризата м.к.

Цена: 22.00 лв 15.40 лв

След кризата (твърда корица)

Цена: 27.00 лв 18.90 лв

Син океан: Преход

Цена: 19.90 лв

Силва Ултрамайнд. Система за интуитивно ръководство на бизнеса

Цена: 20.00 лв

Силата на кога

Цена: 17.90 лв

Световната PR революция

Цена: 25.00 лв

Самоуправление и Едноминутният мениджър

Цена: 12.00 лв

Решения: практични съвети от хора, които промениха света

Цена: 17.00 лв

Показани са 1 до 16 от 1486 (93 страници)

Искате да постигате успехи в в кариерата, взаимоотношенията или ежедневието си? Искате да спазвате свои собствени правила? Каталогът на Буктрейдинг Ви осигурява набор от заглавия, които ще Ви дадат инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете целите си.


Финансова независимост

Днес, повече от всякога, се нуждаем от финансово образование. Ако имате за цел неговото повишаване, тогава се възползвайте от практическите наръчници за успех в бизнеса и в живота. Заглавията съдържат  динамични инфографики и доказани психологически стратегии, чрез които ще разгърнете пълния си потенциал. Сблъскайте се с едни от най-важните дебати, които се водят в бизнес и академичните средите. Работете по-малко, печелете повече и плащайте по-малко, така ще получите своята финансова независимост. Ако не обичате да рискувате, се доверете на изпитаните и лесни практики за увеличаване на приходите без излишни разходи. 


Изгради собствен бизнес

Омръзнало Ви е да сте наемен работник и да сменяте работа след работа? Искате да притежавате собствен бизнес и да инвестирате в своя бизнес империя? Книгите в този раздел ще Ви дадат отговори на тези и други въпроси и ще са от помощ на всеки, който иска да намери пътя към финансовите промени. Направете първата стъпка в света на личните финанси и повишете финансовата си грамотност. Ако искате да бъдете истински професионалисти в своята дейност доверете се на точните анализи от дългогодишните успехи на:

  • Брайън Трейси;
  • Арън Макданиел;
  • Уилям Едуардс Деминг;
  • Гай Кавазаки;
  • Робърт Т. Кийосаки;
  • Ричард Брансън и още много други.


Ефективен маркетинг

Научете кои са ефективните маркетингови инструменти, които могат да бъдат използвани при ограничен бюджет или при пълното му отсъствие. Заглавията в каталога на Буктрейдинг Ви осигуряват подробни описания на всеки един инструмент - кой, какво, кога и как да направи. Темите и идеите, споделени от влиятелни и доказали се в областта си автори, засягат различни сфери като маркетинг, реклама, продажби, PR, клиентска лоялност, както и цялостната организация на работата. Анализирайте сами маpкeтингoвитe възмoжнoсти, изгoтвяйтe и упpавлявайте пpoдажбитe си.


Защо booktrading.bg

Сайтът на Буктрейдинг предлага опция за проследяване на наличностите на всеки продукт, независимо дали искате да отидете на място във физическите ни книжарници или да направите поръчка онлайн. Нашите консултанти са на ваше разположение при възникнали въпроси и затруднения.Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка