XS
SM
MD
LG
XL
 • Маркетинг на позволението

Маркетинг на позволението

 • Автор:Маркетинг на позволението
  Година на издаване:2022
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 320

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 22.07.2024
   до краен адрес: 22.07.2024 - 24.07.2024

Да превърнем непознатите в приятели, а приятелите в клиенти. 

Тази книга е за читателите, които искат да разберат начините, по които се осъществява конкуренцията в интерактивния свят на интернет сайтовете и средствата за автоматизирани продажби. Ако искате да избегнете заложения от електронната търговия капан, значи тази книга е точно за вас. Ако само искате да вникнете по-добре във видовете маркетингови взаимоотношения във века на интерактивността, продължавайте да четете. Маркетингът на позволението е концепция, която дава възможност на маркетинг специалистите да оформят своето послание така, че потребителите с удоволствие да го възприемат.

Телевизионни реклами прекъсват любимото ни предаване, агенти на фирми не се колебаят да ни безпокоят, т.е. формите на традиционния начин на рекламиране се базират на идеята да откъснат вниманието ни от това, което правим в момента. Сет Годиннарича този подход - маркетинг на прекъсването и твърди, че той отдавна не води до адекватни резултати.

Вместо да безпокоят потенциалните си клиенти, като прекъсват най-ценната им стока - тяхното време, - привържениците на маркетинга на позволението мотивират потребителите да приемат посланията им доброволно. Годин представя съвсем различен подход към рекламирането на стоки и услуги. Като осъществява контакт само с онези, които са проявили интерес и желание да получат повече информация за съответната стока, маркетингът на позволението помага на компаниите да установят дългосрочни взаимоотношения с клиентите си, да изградят доверие, да бъдат осведомени за търговската марка и чувствително да увеличат шансовете за продажба.

Превърналата се вече в бизнес класика Маркетинг на позволението е сред Топ 100 на Amazon, както и на класацията на New York Times, обявена е за най-добра бизнес книга от Fortune.

"Тази виртуозна книга превърна Сет Годин в Гуруто на интернет маркетинга. Звучи банално, но това наистина е задължително четиво!"
Том Питърс

"Сет Годин е абсолютният предприемач на Информационния век."
Business Week 

"За да се справят с нарастващата надпревара за вниманието на потребителите, рекламистите имат нужда от великата концепция на Сет: маркетингът на позволението."
Лестър Вундерман, основател на агенцията Wunderman, известен като Бащата на директния маркетинг

Сет Годин е предприемач и автор на бестселъри, добили световна популярност, като Това е маркетинг, Малкото е новото голямо, Всички сме уникални и други. Той буквално е катализатор на промени. Книгите му наистина променят начина, по който възприемаме маркетинга и бизнеса. Сет е основател на Squidoo и на Yoyodyne, водеща компания за интерактивен директен маркетинг, купена от Yahoo! Business Week го нарича абсолютният предприемач на Информационния век. Блогът му е един от най-посещаваните и четени бизнес блогове

Допълнителна информация
Автор
 • Маркетинг на позволението
 • Поредица
 • Автор Маркетинг на позволението
  Година на издаване 2022
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.329kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 0132.00355
  ISBN/Barcode:
  Производител: LOCUS
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка