XS
SM
MD
LG
XL
 • Бъди по-щастлив сега

Бъди по-щастлив сега

 • Автор:Джейкъб Сейгър Уайнстийн
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 144

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 20.07.2024
   до краен адрес: 20.07.2024 - 22.07.2024

Щастието не е в това какво притежавате или как изглеждате, а в това, което правите.

„Бъди по-щастлив сега“ ще ви предложи 100 прости неща, които можете да направите още сега, за да предизвикате положителни промени в живота си. На този практически насочен наръчник не бива да се гледа като на списък със задължителни стъпки за изпълнение или като на строга програма за самопомощ – авторът предупреждава още в началото колко погрешен е този подход.

Това не е списък, а по-скоро бюфет, пълен с вкусни почерпки за душата и тялото ви – лесни и прости за приготвяне, с които можете да се награждавате всеки ден, без да изпитвате вина, че не сте ги направили всичките.

Всеки от съветите е даден на базата на съвременни научни изследвания по темите, които авторът определя като Щастливата четворка – положителни взаимоотношения, редовни упражнения, достатъчно сън и осъзнатост. Поднесени с чувство за хумор и самоирония, с разбираеми схеми и весели илюстрации, тези 100 пътечки към щастието са разделени на пет групи: „Щастлив ум“, „Щастливо тяло“, „Щастливо сърце“, „Щастлив портфейл“ и „Щастлива душа“. Някои от тях са общоизвестни истини, а други по-скоро ще ви изненадат – като например колко малко физическия упражнения на ден всъщност са достатъчни, за да се почувствате веднага по-добре. Танцувайте повече, яжте повече зеленчуци, купувайте си преживявания, а не вещи, не си губете времето и най-вече – проявявайте повече съчувствие към себе си. Това са само част от съветите, с които комикът Джейкъб Сейгър Уайнстийн иска да ви помогне да се почувствате по-добре веднага.

Авторът на тази книга е американски писател и сценарист, носител на наградата на Гилдията на сценаристите в Америка, както и автор на хумористичното издание The Onion и в The New Yorker и BBC

Допълнителна информация
Автор
 • Джейкъб Сейгър Уайнстийн
 • Поредица
 • Автор Джейкъб Сейгър Уайнстийн
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 144
  Размери 0.200kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Самопомощ, Самоусъвършенстване /  Приложна психология / 
  Код: 0033.37542
  ISBN/Barcode: 9789542842620
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка