XS
SM
MD
LG
XL

За ученика

За сравнение (0)


Текст маркер BOSS MINI Pastellov - 3 цвята

Цена: 9.90 лв

Текст маркер BOSS MINI Pastello - 3 цвята

Цена: 9.90 лв

Флумастери Cappi Arty - 12 цвята

Цена: 14.90 лв

Флумастери Cappi Arty - 18 цвята

Цена: 22.90 лв

Пълнител за писалка Grow синьо

Цена: 7.90 лв

Текст маркер GREEN BOSS комплект 4 флуоресцентни цвята

Цена: 11.90 лв

Флумастери Pen 68 Metallic - 6 цвята

Цена: 19.90 лв

Флумастери Pen 68 комплект ролка - 25 цвята

Цена: 56.50 лв

Текстмаркер BOSS ORIGINAL комплект 4 цвята

Цена: 11.60 лв

Текст маркер BOSS комплект 4 пастелни цвята

Цена: 13.70 лв

Текст маркер BOSS Arty комплект 5 цвята

Цена: 14.50 лв

Моливи цветни Arty 12 цвята - метална кутия

Цена: 31.90 лв

Моливи цветни Woody 3in1 - 6 цвята

Цена: 25.90 лв

Моливи цветни Woody 3in1 - 6 цвята + острилка

Цена: 34.90 лв

Моливи цветни Woody 3in1 - 6 пастелни цвята + острилка

Цена: 34.90 лв

Светеща химикалка Legami Writing is Magic - Котка

Цена: 9.90 лв

Показани са 1 до 16 от 870 (55 страници)

Време е за нова раница? Детето Ви пак е изпочупило моливите или пък изписа поредната тетрадка? Няма проблем! В Буктрейдинг можете да откриете всичко необходимо за училище и то на добра цена.


За раницата и всичко необходимо в нея


Ученическата раница е на върха на пирамидата от нужди за една отлична училищна подготовка. Затова сме подбрали раници, подходящи както за първокласници и ученици в начален курс на обучение, така и за вече порасналите тийнейджъри от горните класове. Ергономични, анатомични, с различни отделения и размери - опитали сме се да покрием всички ваши изисквания.

Слизайки по пирамидата стигаме до несесера, който по възможност, трябва да бъде в същия десен на раницата. Разбира се, помислили сме и за това - сериите на Belmil за малките, които предлагат раница, несесер и други аксесоари като торби за спорт със същата картинка. За големите сме подбрали тийн дизайни от марките Head, Street и други със супер свежи десени. Несесерите, които ще откриите са в най-различни форми и големина - объл, квадратен, с едно, две или три отделения и ципове, пълни или празни. Вие избирате!


Вървейки по пирамидата стигаме и до по-дребните, но много важни неща, като пишещи средства, материали за рисуване, тетрадки и какво ли още не. Всичко нужно за ученическия несесер от химикали, които варират от такива с най-различни цветове до изтриваеми. Различни комплекти от моливи, пастели, бои и всичко нужно за малките творци. Всякакви причудливи неща като острилкогума - хем острилка, хем гума, но обединени в един практичен продукт. Тетрадки с готини корици и всякакви редове и формати с всички придружаващи детайли като подвързии и етикети.


Необятните учебници, сборници и помагала


Буктрейдинг работи с всички големи издателства на учебна литература като:


  • Просвета;

  • Анубис;

  • Булвест;

  • Педагог;

  • Регалия и други.


Независимо дали е по новата програма или пък по старата, ако не откривате заглавието онлайн, то не се колебайте да направите своето запитване.


Защо booktrading.bg


С годините установихме, че много от Вас, а и от нас, чакат първия звънец, за да се отправят към книжарницата за големия пазар, където се сблъскват с голямата навалица. Тук ние Ви предоставяме удобството спокойно да разгледате, изберете и закупите всичко необходимо за вашите деца с няколко клика от удобно за вас място. А при нужда от съдействие, нашите онлайн консултанти са винаги насреща.Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка