XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставаката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!

Езотерика и духовни учения

За сравнение (0)


Шопенхауер между воля и предстaва

Цена: 8.00 лв 5.60 лв

Чудесата на Ванга. Пророчества, лечения, рецепти

Цена: 7.00 лв

Чудеса от небето

Цена: 11.00 лв

Целебната сила на осъзнатостта

Цена: 18.00 лв

Уроци по мълчание

Цена: 13.99 лв

Ти си вселената

Цена: 16.99 лв

Твоята най-силна година

Цена: 16.90 лв

Таро Рунически оракул (57 карти + книга с инструкции)

Цена: 29.90 лв

Таро на цветята (56 карти + книга с инструкции)

Цена: 29.90 лв

Тайните учения на спиритистите

Цена: 19.00 лв

Сърцето на медитацията

Цена: 14.00 лв

Спасени от ангели

Цена: 20.00 лв

Словото: Благословия и проклятие

Цена: 10.00 лв

След Бог

Цена: 17.90 лв

Силата на любовта

Цена: 10.00 лв

Сватбата: Ритуали за щастие, суеверия, тегоба

Цена: 19.70 лв

Показани са 1 до 16 от 2120 (133 страници)

Какво е езотерика?


Езотериката е тайно учение, което не цели да достигне до всекиго, а до определена част от човечеството, което е част от известният вътрешен, езотеричен, просветен в тайните кръг от хора. Книгите в този раздел ви помагат във вашето индивидуално пътешествие към висшето познание, което тематично е свързано с тайните общества, нумерологията, лечителството, магията, таро, йогистки и магически практики, астрологията, геомансията, екстрасензориката, спиритуализъм, космология, окултизъм. Тук можете да четете за:.
  • ангели;
  • демони;
  • чакри;
  • медитация;
  • енергиен баланс;
  • живот след смъртта и др.

Кой е Петър Дънов?


Петър Дънов, известен още и като Беинса Дуно е роден в едно варненско село - Хадърча, дн. Николаева през далечната 1864 г. След като завършва своето средно образование, започва да преподава в русенското село Хотанца, а по-късно се премества в Америка, където успява да завърши богословие в университета в Бостън. Там той също преминава успешно курс по медицина. През 1895 г. се завръща в България и се уединява в молитви, като накрая той получава просветление постепенно успява да създаде Синархическа верига, което днес е известно като Учението на бялото братство.
Всемирното бяло братство е учението, създадено от Петър Дънов в края на 19 век. То проповядва идеите за любов, духовна и физическа свобода, мъдрост, правда, но за разлика от християнската православна, католическа и протестантска църква, към учението на Дънов се включват астрология, нумерология, френология, хиромантия и графология.
Учителят Дънов и неговата религиозна група не се причисляват към никоя религия, защото според думите му, нито една религия не дава свобода на човек, а обратното - те го ограничават. Неговите ученици почитат Бог и Христос, но пречупен през призмата на разбиранията на Беинса Дуно. 

Защо да купите от booktrading.bg 


Електронният сайт на Буктрейдинг Ви позволява лесно да се ориентирате в многообразието от продукти. Тук можете с няколко клика на мишката да закупите желаните артикули и да проверите наличността на даден продукт, независимо дали искате да го закупите от наша физическа книжарница, или бихте желали да го поръчате онлайн. 
Консултантите на Booktrading се отнасят професионално и отговорно към възникнали проблеми и затруднения, не се колебайте, да ги потърсите, ако имате нужда от помощ.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка