XS
SM
MD
LG
XL
 • Преследването на Аделайн

Преследването на Аделайн

 • Автор: Х. Д. Карлтън
  Година на издаване:2024
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 624

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 15.07.2024
   до краен адрес: 15.07.2024 - 17.07.2024

КНИГА ПЪРВА ОТ ДУОЛОГИЯТА CAT & MOUSE

Аделайн се настанява в някога внушителното, но сега западнало имение „Парсънс“, което е наследила от баба си. Успешна писателка, надарена с богато въображение, тя се чувства съвсем на място сред готическата атмосфера на къщата и тайните, скътани във всяка паяжина. А когато случайно се натъква на дневника на прабаба си Джиджи, намерена мъртва в къщата преди повече от шейсет години, разбира, че може би е открила и ключа към мистерията кой я е убил.

Но по-голямата загадка сякаш е кой е тайнственият непознат, който наблюдава къщата ѝ, преследва мъжете, осмелили се да я погледнат, и оставя червени рози в спалнята ѝ.

И защо, вместо да потърси помощ от полицията, Аделайн се наслаждава да го предизвиква?

Зейд никога не е възнамерявал да се влюби. Подобни силни емоции нямат място в неговия изпълнен с мрак и белези живот, посветен на неравната битка с могъща сенчеста организация, която отвлича жени и деца, за да задоволява извратените наклонности на своите членове.

Но когато съзира нежната Аделайн в книжарницата, всичко се променя. Пленен от усмивката ѝ, той осъзнава, че трябва да я има. Но не бърза. Дава си време да я наблюдава като призрак сред сенките на имението. И да наказва мъжете, посегнали на това, което му принадлежи. Да я пази дори от самата нея, ако трябва.

Привличането между тях е игра на котка и мишка, ала кой е ловецът и кой е жертвата?

В тази пленително зловеща история най-мрачните копнежи на сърцето и тялото се завихрят в истински ураган от страх, любов и еротика.

Не се препоръчва за лица под 18 години. Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.

Допълнителна информация
Автор
 • Х. Д. Карлтън
 • Поредица
 • Автор Х. Д. Карлтън
  Година на издаване 2024
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 624
  Размери 0.000kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Любовни и дамски романи, Чиклит / 
  Код: 0033.45664
  ISBN/Barcode: 9789542846307
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка