XS
SM
MD
LG
XL
 • Оцеляване сред дивата природа

Оцеляване сред дивата природа

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Роб Бийти
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 192
Книгата "Оцеляване сред дивата природа" е предназначена не само за утвърдени туристи и хора с авантюристичен дух, но и за такива, които тепърва смятат да се потопят в очарователния свят на майката природа.

Из страниците на това издание ще откриете всичко, което ви е необходимо (принципи, стратегии, техники и илюстрации), за да бъде пътуването ви из дивите пространства забавно и безопасно. Всеки раздел включва инструкции и съвети за справяне в различни ситуации, като например: В затруднение: Как да се справите с лошото време, с движението по тъмно и с трудния терен. Изгубени: Какво да правите, ако изгубите вещите си, и как да определите посоката си на движение без помощта на карта и компас. Наранени: Множество сведения и съвети за справяне с леки и тежки наранявания. Намиране на храна: Къде да търсите храна и как да откривате, събирате и пречиствате вода за пиене.

Роб Бийти е писател, рибар и майстор занаятчия, обвързан за цял живот с лагеруването и планинарството. Негови са книгите „Джобен наръчник за оцеляване”, „101 златни правила за риболова” и „101 неща за запълване на уикенда”.
Допълнителна информация
Автор
 • Роб Бийти
 • Поредица
 • Автор Роб Бийти
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 192
  Размери 0.530kg (21cm x 16cm)
  Категория Книги /  Спорт /  Оцеляване / 
  Код: 0055.01975
  ISBN/Barcode: 9789548432344
  Производител: КНИГОМАНИЯ ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка