XS
SM
MD
LG
XL
 • Френското изкуство да живееш добре

Френското изкуство да живееш добре

 • Автор:Кейти Яндел
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 200

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 17.07.2024
   до краен адрес: 17.07.2024 - 19.07.2024

Франция крие в себе си магия. Тя привлича, омайва, вдъхновява. Франция е много повече от популярните туристически места, от кухнята, от модата, от архитектурата. Франция е la joie de vivre, радостта от живота. Както датчаните имат хюга, а италианците – своята dolce far niente, тайната на френския начин на живот е именно в тази радост. La joie de vivre e нещо, което трябва да се усети и не може да се опише с думи. Но в тази книга Кейти Яндел прави всичко възможно да поведе читателите по пътя, по който сами ще могат да преживеят френската магия.

Във „Френското изкуство да живееш добре“ тя черпи от своя собствен опит. Тя разказва подробно и със страст за тайните на изисканата кухня, за тънкостите на френския хумор, за огромната любов на французите към книгите и четенето, за съкровищата на френската литература, за модата, архитектурата, естетиката, за невероятното тържество на сетивата, което посреща всеки посетител. Но най-важната тема в тази книга е тържеството на духа, свободата да мислиш, да изказваш мнение, да търсиш и да се радваш, да се смееш и да намираш радост във всеки миг. Това действително е тайна, но във „Френското изкуство да живееш добре“ Кейти Яндел е оставила достатъчно следи, за да помогне на всеки да я разкрие.


Кейти Яндел е преподавател по френска ренесансова литература и култура. Родена в Минесота, при първото си посещение във Франция тя преживява културния шок, познат на много чужденци, които се сблъскват с многопластовата френска култура – шок, вдъхновил редица комедии, като най-популярната напоследък е „Емили в Париж“. Но след трудното начало Кейти Яндел бързо се влюбва във френския начин на живот и изучаването на историята и изкуството на тази страна само прави любовта ѝ по-силна.

Допълнителна информация
Автор
 • Кейти Яндел
 • Поредица
 • Автор Кейти Яндел
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 200
  Размери 0.200kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Пътеписи /  Свободно време / 
  Код: 0033.37605
  ISBN/Barcode: 9789542844136
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка