XS
SM
MD
LG
XL
 • 100 Кила Свободен

100 Кила Свободен

 • Цена: 18.32 лв
  4.25 (34 ratings by Goodreads)
 • Автор:100 Кила
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Българска
  Страници: 262

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 19.07.2024
   до краен адрес: 19.07.2024 - 21.07.2024
    Пред вас е биографичната книга на 100 Кила, носител на шест награди за най-добър рапър в България. Животът му е въплъщение на идеите на автентичната хип-хоп култура. Израснал в бедност, борил се за оцеляване, 100 Кила постоянно надгражда успехите си и се развива. 

    Тази книга ще ви накара да се усмихвате, да се забавлявате, да се замисляте, да разсъждавате. Тази книга ще ви даде кураж. Явор Янакиев не просто го казва, той го е изживял: „Това, че нямаш, не означава, че не можеш да бъдеш.“

    Свободен. А как иначе да се чувства един хип-хоп артист? Какво повече да цени един мъж, постигнал успехите си с талант и воля, с търпение, вяра и хъс?

    Опознай истинската история на 100 КИЛА и разбери как мисли човек, който не е "галеник" на съдбата, а се е борил с живота и лично си е спечелил всичко, което има.

    Докосни се до човек, който е потъвал в пороците, но е изплувал, преживял е своя катарзис и в момента е съвсем различна личност, търси и постоянно надгражда новия си Аз.

    Успехът не само е възможен, той те очаква! Вдъхнови се с биографията на 100 Кила „Свободен“!

    Аз съм 100 Кила – наполовина българин, наполовина ром, наполовина тюрк, наполовина египтянин, наполовина евреин, наполовина индианец, но горд гражданин на Република България, която е пълноправен член на Европейския съюз, и горд жител на планетата Земя.
    На всеки, който ми говори за различия, ще кажа: Добре дошъл на планетата Земя, бро! Освен теб тук има хора от много, много други етноси. Какво те прави различен, щом ти си човек?
    Докато тази книга излезе, може вече да имаме контакт с извънземните. А когато пък кацнат, всички различия между земляните ще отпаднат и ще се разделим на две – те (извънземните) и ние (човеците). И няма да ни интересуват етнос, раса, пол, сексуалност, език, религия и всякакви там признаци на нещо си. Най-важното ще е да се научим как да живеем с тях на нашата планета.
    В тази книга не очаквай да застана на позицията на травмирания, не очаквай да се оплаквам от отношението на хората. В нея ще четеш за любов, за желания, за грешки, за грехове, за приятелства, за професионални срещи и раздели, за борби и победи.
    Но това е просто един етап от живота на 100 Кила – човек, който се развива постоянно и утре вече ще е с нови мечти.  Илън Мъск  набира космически туристи. Ако изкарам парите, ще се запиша, да изрежа един куплет и в Космоса, мечтая го!
Допълнителна информация
Автор
 • 100 Кила
 • Поредица
 • Автор 100 Кила
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Българска
  Страници 262
  Размери 0.500kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Книги за музика /  Биографии, Автобиографии /  Биографии, Автобиографии, Мемоари /  Книги. / 
  Код: 0918.00007
  ISBN/Barcode: 9786199096758
  Производител: Кас Пъблишинг
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка