XS
SM
MD
LG
XL
  • Знам какво си мислиш

Знам какво си мислиш

  • Наличност: Изчерпано
  • Автор:Торстен Хавенер
    Година на издаване:2010
    Език: Български
    Корица: Мека
    Страници: 190
Хората винаги са мечтали да могат да четат чуждите мисли, за да разпознават безпогрешно какъв човек стои срещу тях. Възможно ли е обаче да се овладее това изкуство?

Според автора на тази книга, човек може да си изгради напълно адекватна преценка за хората, с които общува, ако се научи да се вглежда в детайлите. Трябва също да помним: при общуването от по-голямо значение е не какво казваме, а какво достига до другия. Важно е да осъзнаваме посланията, които пращаме на събеседника си, както и да разчитаме вярно получените сигнали.

Целта на книгата е да ни покаже как езикът на тялото и изборът на изразни средства издават истинските ни мисли. Проблемът е, че най-често преценяваме хората и събитията през призмата на личния си опит, а той невинаги е надеждна отправна точка. Възможно е условията да са се променили или пък заключенията ни да са били напълно погрешни! Затова преценките ни за хората ще са по-точни, ако се откажем от предварителните си нагласи и обърнем специално внимание на невербалните сигнали. Думите могат да ни подведат, но езикът на тялото – никога.
Допълнителна информация
Автор
  • Торстен Хавенер
  • Поредица
  • Автор Торстен Хавенер
    Година на издаване 2010
    Език Български
    Корица Мека
    Страници 190
    Размери 0.250kg (21cm x 15cm)
    Категория Книги /  Психология и философия /  Приложна психология / 
    Код: 0002.01077
    ISBN/Barcode: 9542608802
    Производител: ХЕРМЕС
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка