XS
SM
MD
LG
XL
 • Живот, изпълнен с богатства: Биографията на Наполеон Хил

Живот, изпълнен с богатства: Биографията на Наполеон Хил

 • Автор:Майкъл Дж. Рит - Младши, Кърк Ландерс
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 272

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 29.10.2021
   до краен адрес: 29.10.2021 - 31.10.2021
Наполеон Хил става световноизвестен автор с класическия си наръчник „Мисли и забогатявай!“, който днес, повече от петдесет години след първото си издание, все още е бестселър. Това е зашеметяващата история за начина, по който този влиятелен мислител побеждава личните си кризи и множеството препятствия на живота, за да вдъхнови и окрили милиони последователи.

Роден в бедност през 1883 година, Оливър Наполеон Хил напуска родното си планинско градче във Вирджиния с пламенно желание да успее. Той постоянно търси начини да се самоусъвършенства и се захваща с различни начинания, сред които управление на мина, практика като юрист и журналист и много други. Наполеон работи двадесет години, за да формулира основополагащите принципи, които водят до успех. Той прави интервюта с успешни хора, представители на различни видове бизнес, от ранга на Андрю Карнеги, Томас Едисън, Удроу Уилсън, Хенри Форд и Уилям Х. Тафт, разговорите с които го водят до безценни прозрения.

Тази книга е искрен и неподправен разказ за живота на Наполеон Хил.

Въпреки връзките му с множество богати и силни хора, личната му съдба е поредица от финансови и емоционални възходи и падения.

Неговите богатства идват и си отиват, докато враговете му в бизнеса, световните войни, неблагополучният му втори брак, а също и мафията препятстват възможностите му за благополучие. Но дори и когато семейството му го изоставя, този уникален оптимист и предприемач не престава да вярва, че всеки провал е урок по успех.

Днес Фондация „Наполеон Хил“ продължава да следва визията на Хил за благотворителна организация, посветена на разпространението на философията за личностна реализация. Тази заслужаваща внимание биография потвърждава личното убеждение на Наполеон Хил, че „човек може да постигне всичко, което може да създаде в ума си“.
Допълнителна информация
Автор
 • Майкъл Дж. Рит - Младши, Кърк Ландерс
 • Поредица
 • Автор Майкъл Дж. Рит - Младши, Кърк Ландерс
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 272
  Размери 0.400kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Биографии, Автобиографии, Мемоари /  Маркетинг и мениджмънт /  Популярни бизнес издания /  Промоции /  ВСИЧКО ПО 5 ЛЕВА / 
  Код: 007.701
  ISBN/Barcode: 9789544747657
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Изкуството на продажбата
  Написана в дълбините на Голямата депресия, книгата Изкуството на продажбата. Как да продаваме най-до..
   4.15

  Цена: 14.00 лв

  Изкуството да стартираш бизнес 2.0
  „Изкуството да стартираш бизнес 2.0“е напълно преработена и разширена версия на превърналия се в кла..
   

  Цена: 20.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка