XS
SM
MD
LG
XL
 • Здраве без лекарства

Здраве без лекарства

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Д-р Петър Найденов
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 112
Д-р Петър Найденов е холистичен лекар с многогодишен опит, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия. Автор и издател е на книги и учебници по хомеопатия.
"Здраве без лекарства" съдържа информация за вредата от алопатичните лекарства, ГМО, Chem Trails, фруктозата, транс-мазнините и интерстерите, радиацията, ваксините, миазмите, подкиселяването и други фактори, които влошават здравето и скъсяват живота на съвременните хора.
В отделни глави се разглеждат нивата на здраве, закона за излекуването, предпазването от радиация, алкализирането на организма, чрез употребата на подходящи храни и др.
Разделът "Зима без антиобитици" е посветена на грипа, настинките и техните усложнения. Изяснява се ролята на вирусите и бактериите. Разглеждат се безвредни и ефективни природни и хомеопатични методи за справяне с фибрилитета /високата температура/ при децата.
Описват се ползите от суперхраните АкваСорс и се дават съвети за дозирането им при бебета, деца и възрастни. Специално внимание се отделя на есенциалните мастни киселини /омега - 3,6,7 и 9/ и ролята на витамините С и Дз.
Допълнителна информация
Автор
 • Д-р Петър Найденов
 • Поредица
 • Автор Д-р Петър Найденов
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 112
  Размери 0.130kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Хомеопатия / 
  Код: 0166.00089
  ISBN/Barcode: 9789542929284
  Производител: АНХИРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка